srcn-scr Nickli Üyeden Alıntı tenekelerin sonra günleri... burdurda en güzeli hemşerim watchword Nickli Üyeden Alıntı arif kardeşim 10 numara olmuş ... sağol muratcım.seninki kadar değil ama.önceden böyleydi işte. şimdi harbi harbi bi teneke projesi var.bakalım nasıl olacak
TURBOSUZ ARABA İSTEMİYORUZ
erkin006 Nickli Üyeden Alıntı can spacer var dimi ibizada? bu coil.li ve cupra jantlı olandı... evet aynen arkalarda spacer mevcut onlerde ofsetli sac jant ve coil kit var aracta
1.24 Nickli Üyeden Alıntı sağol muratcım.seninki kadar değil ama.önceden böyleydi işte. şimdi harbi harbi bi teneke projesi var.bakalım nasıl olacak eyw. kardeşim . harbi teneke projesi ' nden kastın , şu paslaştığımız meşhur proje mi ?
watchword Nickli Üyeden Alıntı eyw. kardeşim . harbi teneke projesi ' nden kastın , şu paslaştığımız meşhur proje mi ? o biraz daha ilerki bi proje.ama org teneke ve kapaklara dönecek gibiyim
307xsi Nickli Üyeden Alıntı [IMG]http://img845.imageshack.us/img845/6824/dsc0012um.jpg[/IMG hocam şu arabayı biraz bassan dünyası değişcek gibime geliyor taytay Nickli Üyeden Alıntı [IMG]http://oi54.tinypic.com/16bblvb.jpg[/IMG tatataayyyy maşallah çok iyi kanka, farklı bir renge boyamayı düşündünmü hiç
twitter: sedatmert10 instagram: sedatmert10 web: bursapower.com
S.Mert Nickli Üyeden Alıntı tatataayyyy maşallah çok iyi kanka, farklı bir renge boyamayı düşündünmü hiç tsk ederim kardesm al ozaman kanka dahada bastım ya 17 leri söktüm 15 e düştüm bi ara resim çekelim bijonlarımı vekliorum
oh maşallah kanka dediğim gibi, ben arabamı bitirdim foto için hazır de, hemen çekelim
S.Mert Nickli Üyeden Alıntı oh maşallah kanka dediğim gibi, ben arabamı bitirdim foto için hazır de, hemen çekelim tamam kanka zaten sürekli bişiyler icin görüşüyoruz ahaha çekimdne sonra bi yerde oturalım geyik yapalım bari
S.Mert Nickli Üyeden Alıntı hocam şu arabayı biraz bassan dünyası değişcek gibime geliyor ahh valla ne kadar cok istiyorum bi bilsen insallah yakın zamanda bi süpriz olabilir . yani oldu oldu olmadı birdaha basılmaz gibi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları