elinize sağlık, eleştiri kabul ederseniz alper senin fotolar hafiften bulanık çıkmış sanki, burak seninkilerde fazla aydınlık(over exposure). Bunların dışında güzel çekim olmuş. şahsi fikirlerimdir herkezin zevki ayrıdır. Araçlara maşallah süperler![]()
elinize sağlık, eleştiri kabul ederseniz alper senin fotolar hafiften bulanık çıkmış sanki, burak seninkilerde fazla aydınlık(over exposure). Bunların dışında güzel çekim olmuş. şahsi fikirlerimdir herkezin zevki ayrıdır. Araçlara maşallah süperler![]()
TVP yi gecen Cankaya Üni nin önünden gecerken gördüm.. Mutlaka baktırıyo kendine.. Gercekten cok güzel duruyo canlısı,yerle bir zaten..![]()
Bu arada uzaktan gördüm;ama rengi sedefli gibiydi.. Dogru mudur?
Burak la Alper,elinize saglık bu arada..
Maşallah çekimlerde araçlar da mükemmel... Ellerinize sağlık...
tünay kaa kıskanma la
eleştiri kabul etmemek olur mu hiçbu çekimde macro objektifi çok kullandım. yani o yüzden mi bulanık geldi bilmiyorum. yani nası anlatıyım macro olunca arka tampon netse ön tampon bulanık oluyo. hoşuma da gidio gerçi bu ama
gece çekimlerinde netlemek de biraz zahmetli oluyo onun dışında da hatalarım olmuş olabilir
![]()
Alper ve Burak;çok güzel ve eğlenceli bir çekim oldu tekrardan teşekkür ederim.
Yorumda bulunan herkese tek tek teşekkür ederim.
---BTU cupra---
maşallah iki araca,cekenlerinde eline sağlık.
OEM+
way ikizler waaay süper süperr maşallah kıskanıom sizi allah nazarlardan korusun ama o kadar indirmeyelim bi daa sürüngen mode on oluoredbul kutusundan geçemezmi adam yaw
alper burak ellerinize sağlık çok güzel çekimler
RACE WERKS
maşallah bro.lar![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
abi can typeR spoyler ve kaput mügen eklerle olayı bitiriyor harbiden çok yakışıklı.tvp de bir okadar hızlıçekimler gerçekten çok güzel ellerinize saglık arac sahiplerinede kazasız belasız diyorum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)