Model çok iyi maşallah, fotoğraflar daha iyi olabilirdi bence. Elinize sağlık.![]()
tekrarını isterizmaşallah.
elinize sağlık buarada.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
biraz filtre biraz fatoş biraz farklı isolarla belki daha göze hoş gelebilirdi.. ama tabi hem çekim alanı hemde zaman kısıtlıymış. yinede teşekkürler imkanına göre güzel fotolar.
araç ı yakından görmüştüm maşallah
WAlla baya kısıtlıydı zamanları 2 araba gittik evox testine ben 11.30da ayrıldım 5de sınawım war diye...Tolgaların yanında kalan arkadaşımında 5de sınawı wardı oda oyüzden çok kalamadı...
gercekten müthiş arabalarözellikle sky line ama sanki biraz özellikle önden 350z benziyo gibi ma yinede cok güzeller güle güle kullanın.
çok guzel karelerellerinize saglık
![]()
Herşey çok güzel ellerinize sağlık. Bu arada Allah kazasız belasız binmek nasip etsin...
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
heeolmamıs kapasitesi düşük o bubeni konuşturmayın salaksalak yazılaryazmayın ağzımı açmım...
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Ben de merak ediyorum daha ne bekleniyor ne isteniyor?
Adamlar TRdeki en iyi otomobilleri en güzel sekilde cekiyorlar, 2 günde 4-5 otomobil cektikleri oluyor.
Burda bizimle paylasmak icin bunu yapıyorlar, para pul icin degil fotograf sevdaları icin...
Tabiki de daha iyi cekimler cıkarmalarını istiyor olabilirsiniz ama bunu camur at izi kalsın mantıgıyla degil, daha yapıcı sekilde söylemek lazım...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
maşalah güzel fotolar aracın sahibinde kazasız belasız sürüşler fotoyu çekenlerinde elerine sağlıkkızdırmayın doktoruda
![]()
![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
inanılmaz güzel, süper ötesi, çok başarılı...
elleriniz dert görmesin.
herhalde bu tepkiler bana degildir, hepsi arkadasim ve hepsi kotu niyetli birsey soylemedimi biliyorlardir zaten.