Güzel buluşma olmuş başlıgı görünce sirketler toplantısı var sandım![]()
Her şey iyi güzel de adamları neden banlıyorsunuz onu anlamadım.Kendi aracının konusunu açıyorsan iyi kötü her yorumu duyarsın. Bana kalırsa da araba şirket arabası.Benim böyle bir arabam olsa değil fotosunu çekmek yıkamaya bile götürmem açıkcası, yağmur altında kendi yıkansın.Buraya kadar yazdıklarım şahsi fikrim.Beni bağlar. Araç sahibi hakkında bir yorumda bulundum mu? Hayır.. Çünkü herkesin zevkini veya ekonomik durumunu bilemeyiz.Konuyu açıyorsan herkesin şahsi fikrini duymaya hazır olmalısın.Zaten o banlanan arkadaşında ilk mesajı o şekilde. Şahsa hakaret yok bişi yok.Ama daha sonra konu sahibi alttan alttan gazı vermiş birazda sağa sola şirin gözükmüş "Ben bişi demedim zaten " falan filan diye olan yorumu yazana olmuş.
bu arabaya s serisi donanımını soksan yine ŞİRKET ARABASI ! aha da kendi görüşüm....
komançero garage
seninde kanına dokunmuş fluence sanırımbanlanan kisinin arkadaşı felan degilsinizdir insallah. insanların arabasına hala hakaret ediyorsunuz. 'kişisel görüşüm' felan diye şirin görünmeye çalışan sensin. konuyu baltalama lutfen daha fazla düşüncene gerek yok. anladık fluence senin icin sirket arabası. daha fazla fikrine gerek yok bizim bulusmamız hakkinda
bu arada konu 'kendi arabamın konusu' DEĞİLDİR. ana konu 'bulusmamızdır' konumda tek fluence kelimesi geciyor. eger yorum yapacaksan bulusmamiza yorum yap. 'fluence'e değil. oyle arabam olsa yağmur yıkasın ne demek yabu kadar mı saygısız oldun insanlara
![]()
Konu TALENJEKTAZİ tarafından (26-12-2016 Saat 21:23 ) değiştirilmiştir.
çirkin araba yoktur azıcık süs vardır
Park halinde foto çekerken yakılan sise bu kadar tepki neden, anlamadım. En sinir bozucu tarafı da adamların arabasına yapılan hakaretler. Kangoo ya biniyorum ticarinin dibi, keyifle yıkayıp cilalıyorumhavalar düzelse de yıkasam kamyonetimi
Bu arada güzel buluşma olmuş ayaklarınıza sağlık.
çirkin araba yoktur azıcık süs vardır
Fulüyansa çakar takıp az SA AS çekmedik güzel ekmeğini yedik , megane 2leri harcadınız FULÜYANSLARI YEDİRMEYİZşakası bir yana ben severek bindim şirkette güzel araç
Hala abidik gubidik, saçma sapan yorumlar geliyor
Enteresan.
Terbiyesizlik. Başka bir şey değil. Konu zaten Fluence konusu değil. Velev ki Fluence konusu olmuş olsun. Belki adam zar zor, kredi bela aldı etti.
Böyle dangalak dangalak yorumlar yazarak insanları incitebileceğinizi düşünemiyorsunuz; belli.
Şunu bilin ki herkes güzel rakamlarda parası olunca çok da iyi harcamasını, isterse özel üretim araçalar sipariş edip binmeyi de bilir; siz tasalanmayın.
Benim flü facelift yapmıştım
İkitelli atatürk çıkmacılarla takas yapmıştım boya dahil ledler filan
900 tl ye mal oldu
Ama çok güzel olmuştu
2 sene önceydi sanırım 1 foto bulabildim
![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Instagram buda bizim fluence idi 2012 privilage full deri içi.bej sadece navi yoktu şimdi de babam 2014 touch edc aldı o sınıfta fluence kadar az yakıp çok kaçan bir araba yok bu arada arkhamys ses sistemi tam bir rezalet kazasız belasız sürüşler herkese
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz
Kimse kusura bakmasında biz o kadar arabamıza laf ettiler bişey demedik, tehditler savurdular yine bişey demedik.
Ama hala gelip burda aşağılayıcı laflar edenler oluyor. Önce siz kendi aracınıza bakın sonra gelip söyleyin sizin aracınızda olupta bunda olmayanları. Şirketlerin kullanması ne gibi olumsuzluklara yol açıyor ? Araba gitmiyor mu yada ne yapıyor ? Demekki bu arabada bişey var ki şirketler alıyor. Neden gidip sizin sevdiğiniz arabalardan almıyorlar ?
Biz memnunuz ayrıca Megane RS imde var benim. Canım ne isterse gidip alırım ama konumuz bu değil. Arkadaşım paylaşmak istedi paylaştı.Kar kış demeden gidip buluştuk,amacımız bu sıcak ortamımızı sizlerle paylaşmaktı ama konuyu maalesef başka yerlere taşıdılar. Güzel yorum yapan herkese çok teşekkür ederiz. Eleştirenlerede sözümüz yok ama aşağılamak çok farklı bir şey.
Konu Attackan tarafından (26-12-2016 Saat 23:15 ) değiştirilmiştir.
Buluşaral çok iyi yapmışsınız.
Pejo 207 kullanırken çok iyi toplantılar yapardık,izmirde falan.
Fiesta aldık 120 araç falan Bursa da toplandık, 150 araçtan fazla İstanbul da toplanıldı.
Bunlar çok güzel anlar, kıymetini bilene tabi.
Bu arada Fluence F/P oranı en yüksek araçlardandır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)