Oha,süper.Sanat konuşmuş diyorum abi :) Hemen çekelim.Çekmek istiyorum Gökhan.Hadi daha senaryo yazıcaz abi :D
Printable View
Oha,süper.Sanat konuşmuş diyorum abi :) Hemen çekelim.Çekmek istiyorum Gökhan.Hadi daha senaryo yazıcaz abi :D
maşallah gökhan,hadi gözün aydın.
güzel olmuş gerçekten..:)
10 numara ON numara olmuş birde aracın üzerinde oldumu gerçekten şahane olacaktır.
Kanka valla zevklisin hee :)
Gerçekten çok güzel duruyor ya :)
Maşallah :)
maşallah maşallah bu kadar güzel olucağını tahmin etmiodum ama 10 olmuş hayırlı ugurlu olsun
Herkese teşekkür ederim Arkadaşlar iyi dilekleriniz için bayram dolayısı ile geç olucak parçaları takmam gece karanlıgında iş yapmak istemiyorum şu anda parçları zaten 2 kat çarşafa sardım yatağın altına koydum ki bişe olmasın :D
oha ii olmş kanka hayırlı olsun takıldıktan sorada foto isteriz
masallah cok gusel olmus , kapi icleri felan da yapiliysa baya gusel gider .
löv çekicek tolga çekicek hele lövü görme msj bombardımanına tuttu beni hadi foto çekelim diye :D:D:D
bayramdan sonra dış kapı kolları ve benzin depo kapagıda gidicekler arasında iç kısımda yapılacak kalmadı fazlası abartı olur göz yorar kanısındayım.
Kapı içleri olarakda bunu yaptırıyorum cumartesi günü kalıbı teslim alıcam ya orn cf yapılacak yada kalıbı bu parçları yaptırdıgım yerde yaptırıcam fiyat doğrultusuna göre.
http://img111.imageshack.us/img111/2646/dscf2596wx8.jpg
kankacım hayırlı olsun çok güzel inş istedigin gibi olmuştur
Çok Güzel Olmuş kanka bekleyişine değmiş gibi :)
takılı resımlerıde gormek ısterız gusel olmus fıyatlar ne cıvarda bıde yapım asaması uzunmu suruyor
yürü be kanka kim tutar seni :D
Hangi firma yaptı bu kaplamayı özelden telefonunu firma adresini verirmisin?İyi günlerde kullan.
Vay moruk gelmiş malzemeler. Çok cici duruyorlar. Ama bayrama kadar beklenmez. Sen onları tak bir ara arabaya. Cep telde olsa resim çek ;) Görücem zaten canlı ama resim olsun.