Çok güsel olmus kank sen şehir dışına gönderdn sanırım istanbulda buişi yapan byer bliyorum dşünen arkdaşlar olursa irbat kurdurabilirim..maşşallah
Printable View
Çok güsel olmus kank sen şehir dışına gönderdn sanırım istanbulda buişi yapan byer bliyorum dşünen arkdaşlar olursa irbat kurdurabilirim..maşşallah
hayırlı olsun kardesim
güzel olucak en sonunda
bizde izlicez hayranlıkla :)
işten güten fırsat bulabilsem takrım ama yemek bile yiyemiyorum zmanım yok. karanlıktda tkmak istemiyorum acele işe şeytn krışır gece sinirlenirim ben tornavida elimden kayar çizerim sonra kulaklarını pis çınlatırım :D
izmirde yaptırdım. istnbulda çok var ama onlarda bursaya gönderiyorlar.
olcak olcak karşısına geçip pıromu içicem dolaba koydum içileceği günü bekliyor :D
Maaşallah:D
iyice hafiflettin ZADE yi :D:D:D:D:D:D
güle güle kullan Allah içine sindirsin.
beklediğine deymiş göki !=) hayırlı olsun parçaların...
güzel olmuş maliyeti hakkında sakıncası yoksa bilgi alabilir miyiz?
valla çok güzel olmuş takılınca daha da güzel durur :) orjinal cf mi bunlar :D
Hayırlı olsun,cok güzel olmus.. Parcaları takınca da fotolarını paylasırsın artık.. :)
çok güzel olmuşlar FDM efsanesi kaldığı yerden dewam edıyor :D montajdan sonraki fotoları sabırsızlıkla beklıyorum :D :D :D
10 numara olmuş kardeşim:icon_tup:takıldığında daha bi güzel duracaktır.beklenen süreye ve maliyete değmiş bence:)
nerede yaptırdınız bende dusunuyorum yaptırmayı bı kac parcayı..
Sonunda :) maşallah çok güzel görünüyor hayırlı uğurlu olsun ..
Rc koltuk bagaj falan filan bütün projelerim iptal bayramdan sonra arabayı veriyorum %95 :)
99 Hb Vtec alıyorum Allah'ın izniyle :D Bütün 106 ları geçicem ahahahahahahahah
Bekle beni FDM illetyusu JDM Göki Geliyor... :hehe: :D
99 vtec hb iyidir doru yolu buldum diyosun yani :)
binlerce dansöz vaaaar :D
waaaaaaaaaaaaaaa anasını sende donduysen artk 106 bıttı demektır :D:D:D
Sen al vti ilk gece gel soğutayım seni bi vti dan :D