değişiklik iyidir gökhanım :) doğru yolu buluyosun :D :hihih:
darısı uzman cem'e artık CiviC T - Type-R olarak :D :hihih:
Printable View
bende alcam ya bi 99 gökiyi rahat bırakmam :)
Ahaha bitti he :D Vay anasını hadi hayırlısı :D
parça çıkarmadan anlaşmaya çalışıyoruz sefa ama değişiklik olursa haber veririm.
doğru yol değilde değişiklik deyelim 2 sene oldu bi 2 sene de vtec e binelim sonra evlenirim:D
al sende vtec vtec dolaşalım
Satın bütün fransızları. Binin japonlara :) İmkan varken bütün araçların tadına bakın. Özellikle sen göki. Al bi kere bin içinde kalmasın. Sonra tekrar arasın aracını :) Belki geri bile alırsın :D
Vtec işi bi süre ertelendi.
bide üzücü bi haber
Cumartesi günü memlekete giderken bagaj ve spoyleri göndericem diye aradım.Oğlunun sesi bi acaipti hayırdır sesiniz kötü geliyor diyince Enver beyi kaybettik dedi(Kalp krizi) buz kestim bi anda Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun rahmetli son işini bana yaptı 2 haftalık sürede az kahrımı çekmedi sürekli telefonlarla bunaltmıştım :(
hadi yaaa :( allah rahmet eylesin. . . :(
senin icinde hakkinda hayirlisi kanka ;) :)
:( allah rahmet eylesin...
yerinde nasıl durucak şimdiden merak ettim doğrusu hayırlı olsun göki. Rc koltuğu fena olmaz:)
farlar ve kadran çalışmasınıda buraya koyuyorum makinanın foto çekme özelliği gitti bende video ya ekip duruyorum herşeyi :D
idare edin artık tamamen bitirince Löv ve Tolga fotolarımı çekiceler zaten aahahahah:D
kadran videosu
renkten sıkılım sarı idi kırmızı yaptım bende 0-70 ledleri az yanıyor değişitiricem yine zaten km sayacını adam unutmuş değişmeyi :D
http://videos.streetfire.net/video/1...enk_205504.htm
farların içleri tam olarak belli olmuyor oda karanlık oldugu için kusura bakmayın ben kısaca anlatayım sinyal bölümü mat siyaha boyadım ana yer ise cf kaplandı.
http://videos.streetfire.net/video/x...xxx_205785.htm
ahaha sapık ya video çekmiş:D
selamlar masallah cok guzel olmus parcalar uzun zaman once bakmisdim ama yazmamisdim. su izmirdeki yer ile nasil baglantiya geceriz ? daha dogrusu gecebilirmiyiz hala ? Allah gani gani rahmet eylesin uzucu bir durum yasanmis. fiyat olarakda bilgi verebilirsen memnun olurum.
Cok şıklar maşallah süper olur bunlar üstünde.
fdm göki konsolu bir çek artık üstünde görelim
gercekten mükemmel bi düşünce ve işçilikk olmuşş..
goki karbon fremee yapabılırmısn ?