Satın bütün fransızları. Binin japonlaraİmkan varken bütün araçların tadına bakın. Özellikle sen göki. Al bi kere bin içinde kalmasın. Sonra tekrar arasın aracını
Belki geri bile alırsın
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Vtec işi bi süre ertelendi.
bide üzücü bi haber
Cumartesi günü memlekete giderken bagaj ve spoyleri göndericem diye aradım.Oğlunun sesi bi acaipti hayırdır sesiniz kötü geliyor diyince Enver beyi kaybettik dedi(Kalp krizi) buz kestim bi anda Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun rahmetli son işini bana yaptı 2 haftalık sürede az kahrımı çekmedi sürekli telefonlarla bunaltmıştım![]()
farlar ve kadran çalışmasınıda buraya koyuyorum makinanın foto çekme özelliği gitti bende video ya ekip duruyorum herşeyi
idare edin artık tamamen bitirince Löv ve Tolga fotolarımı çekiceler zaten aahahahah
kadran videosu
renkten sıkılım sarı idi kırmızı yaptım bende 0-70 ledleri az yanıyor değişitiricem yine zaten km sayacını adam unutmuş değişmeyi
http://videos.streetfire.net/video/1...enk_205504.htm
farların içleri tam olarak belli olmuyor oda karanlık oldugu için kusura bakmayın ben kısaca anlatayım sinyal bölümü mat siyaha boyadım ana yer ise cf kaplandı.
http://videos.streetfire.net/video/x...xxx_205785.htm
selamlar masallah cok guzel olmus parcalar uzun zaman once bakmisdim ama yazmamisdim. su izmirdeki yer ile nasil baglantiya geceriz ? daha dogrusu gecebilirmiyiz hala ? Allah gani gani rahmet eylesin uzucu bir durum yasanmis. fiyat olarakda bilgi verebilirsen memnun olurum.
Cok şıklar maşallah süper olur bunlar üstünde.
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
fdm göki konsolu bir çek artık üstünde görelim
goki karbon fremee yapabılırmısn ?
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)