Allah bu devlete bu millete zeval vermesin
Printable View
Allah bu devlete bu millete zeval vermesin
Gerçekten çok güzel araçlar.Daha geçen günde ilk Türk yapımı 2 tane tank göstermişlerdi haberlerde,şimdi fotolarını bulmaya çalışıorum.Bulursam eklicem.Allah devletimize,milletimize vatanımıza zeval vermesin yarabbim.Bakalım 14'ünden sonra bende askerim,bunlardan birini görürüm hrhlde.
Gerçekten çok güzeller ... Hepsi birbirinden harika ...
Zamanında taş ve sopa ile memleketini koruyan kahramanların evlatları olarak bunları görünce kimsenin bizi esir alabilceğine inanmıyorum.
harıka gercekten gururlanıyor ınsan : )
bende 94 kartal kullanıyorumdum ahahh :D
isterseniz ayarlayabilirsem otokarın sapanca tarafındaki fabrikasına gezi tarzı birşey düzenliyebilirim
Fena araçlar.Teşekkür ederim Servet'cim.Ayrıca sürat teknesindeki Sparco direksiyonda dikkatimi çekti :)
çok güzel bi paylaşım halen daha ordumuzu küçümseyenlere ders olur umarım
3 gün sonra bir kısmını gorucem inşallah hemde 15 boyunca :)
Ben Otokar'da staj yapmıştım..
Cobra ile test parkurunda %60 eğim çıkış ve %70 eğim iniş bayağı bi heyecanlıydı :)
bu arada cobralarda alt takım, motor, aktarma vs. komple hummer.. 6.5L turbo dizel makina var.. tabii yalıtım rezalet, motor kucakta gibi, içerde sağır oluyorsunuz =D
off diyrm 1.resme bittm.
8 ileri 4 geri felandı galiba bu mercedesler:)
Bu arada üzücü bilgi vereyim... şuanda otokar fabrikasının askeri araç bölümü hemen hemen %30 verim ile çalışıyor, çok fazla sipariş olmadığı için genelde ticari otobüsler ile ilgileniyorlar...
tüylerim diken diken oldu .....
Lastiklerimizde Petlas :)
konuyu açan fotoları koyan arkadaşın eline sağlık tüylerim diken diken oldu gurur duydum..
güçlü ordu güçlü Türkiye...