sıcak yatak yoktu :) :)
2009 haziranında başka bir askeri gemiye daha bindim ama adını hatırlamıyorum..
Printable View
yeni yeni bişeyler ürettirmeye başladı ordu, ama çok geç kaldık. amerikanın ordusuna bakarsak bizdekiler çocuk oyuncağı gibi kalıyor. o gemilerin birçoğu 30-40 senelik. bunada şükür, tabi büyükbaş bazı devleterle karşı karşıya gelmezsek.
konu hort olmuş ama bende askerde bu dropsların başında az nöbet tutmadım :D
6 çeker araçlar ciddi arazi koşullarında bile çok zor görevler icra ediyolar gerçekten.. kar buz daracık uçurumlu yollar demeden arkasında 25 ton yükle her hafta sefer düzenliyodu uzman çavuşlar, yük olarak da erzaktan tutun da ne aklınıza gelirse.. mayınlar roketler..
düşünsenize arkanızda 25 ton mühimmat var mayın el bombası roket vs. yol 2 aracın geçemeyeceği kadar dar ve karlı. hakkari çukurca civarları...
allah milletimize askerimize zeval vermesin...
en büyük hayalim askeri pilot olmaktı.askeri lise sınavında %0.2 lik dilimdeydim.ailem sadece kara kuvvetlerini yazdırınca gitmemiştim.hala askeri uçakları gördüğümde bi garip olurum.
fotoğrafları ve bilgileri paylaşan herkese teşekkürler.
yuh dediklerine sende inandınmı. adam uydudan lazerle nokta atışı yapıp tank patlatıyor, büyüteç altındaki karınca gibiyiz. ben bu işin içindeyim abi emin ol azımıza zıçarlar, bizede alkış tutmak kalır. bunu yapmamalarının nedeni başka. abi ayrıca eskiden 7 düvele kafa tuttuk yine tutarızı geç, devir değişti. o zaman herkezde tüfek vardı. şimdi adam vsv savaş gemisine binip nasanın geliştirdiği güdümlü füzenin takip edemediği uçakla uçuyor. trde 2 tane supercobra helikopter var. adam haftada 7 tane apache üretiyo. heeheeyt :D
unımog tasmus aracı kullanıyordum muhtesemdı
paşa efendiler rakısını ıcıp arkasından vıskısını yudumlarken bı yandan da senın benım dagın tepesınde nasıl ölduruldugumuzu online seyrederler.bu resımdekı makınalarda yardıma gonderılmez, garajlarda çürütulur.
sen hangi işin içindesin mert tekne dizayn imalatını bırakıp savunma sanayine mi girdin :D
rakipler sıkı olabilir ama biz de boş değiliz buna inan,o kadar teknoloji var diyosun ama ırak ta hiçbir işe yaramadığını da kendin görüyosundur sanırım :)
ha bu arada uydudan bizim tanklarımıza füze falan yollayamaz çünkü bizde de çok enteresan silah sistemleri geliştiriliyor türk mühendisler tarafından ;) bir çeşit elektromanyetik anti füze kalkan projesi gibi bişey, ekipte bi akrabam vardı :)
Unimog :love: ilerde çok gibi param olursa ilk alıcağım araç :D
sene 2009 arkada ağrı dağı komando birliğine gelmiştik atış için,akrebin yanından ayrılmamıstım
http://img294.imageshack.us/img294/2...toraf0111s.jpg
güzel payylaşım tşkr