Memnun oldum Berkay, bu heyecanının hiç eksilmemesi dileğimleEvet 67 plaka Ibiza Cupra bana ait, burada tarafımca vaktiyle çekilmiş bir kaç pozu var acemice;
http://www.techturkey.com/forum/otom...tml?highlight=
Aşkınım farkettim Berkay'ın tanıdık bir arkadaşımız olduğunu Atakan'ın aracının fotoğrafını gördüğümdeÇok isterim gidip tanışmayı, uygun bir zamanda organize edelim bunu
![]()
Berkaycığım çok isterdim fakat önceden planlanmış programlarım var bu hafta sonu için, sözüm olsun en kısa zamanda ziyaretine gelmek Aşkın'ı da alıp![]()
Tebrikler. Başarılarının devamını dilerim.
VW MKV GOLF GTI #MASKD 2021~ Los Angeles, CA
VW Scirocco TSI #Blueoflove 2013-2017 ISTANBUL
Eline sağlık hepsi güzelde 2.fotoya bayıldım siyah golfün olduğu. Tecizata yatırımın buarada phantom 4 pro falan güzel seyler koyarsın bunlarla ortaya zaten![]()
1881 - 193∞
Geçen haftasonu ufaktan başlayayım dedim çekimlere , şöyle bir bilgilendirme yapayım ; hala yeni ekipmanlarımla çekime başlamadım , çünkü her şeyim tam olmadan başlamayı sevmiyorum. Bir abimin Nikon D5000 ve 18-55 lensi ile çektiğim fotoğrafları , bu yüzden kötü fotoğraf çekince kimse ekipmanında bahane bulmasın , herkesin eli deklanşöre basmaya yetiyor , zaten farkınızda yaptığınız işlemede ve ayarlarda bitiyorYanlış anlaşılmasın kendimi öveyim gibi bir şey yapmak istemiyorum , sadece söylemek istedim , sürekli karşılaştığım bir durum çünkü.
Evet bu 68 binde boyasız Corsa'mız yakın bir abimin arabası..
Bunlarda yaşadığım yerde az da olsa meşhur olan , halk dilinde ''giderken fotoğraf'' olarak adlandırılan çekimlerim) Fotoğraflarda kesinlikle hareket bulanıklığı vs kullanılmadı , dileyen herkese fix verebilirim..
Bu arada bu zamana kadar bütün çekimlerimi paylaşacaktım ama cevap falan gelmeyince çok talep görmediğini düşündüm o yüzden paylaşmadım..
Kardeşim eline sağlık. Burada fotoğraf çok çok rağbet gören şey değil. Sen paylaş biz bakarız fotoğraflarına![]()
Coğrafya kaderdir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)