len neden kısırlastırıyon hayvanıbırak elleme
senı kısırlastırsa baban
masallah kankam cok seker
![]()
bildiğim kadarıyla gerçek eski bi foto yorum süper![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
yaw o triceps ler ben de bile yok![]()
body mi çalışmış bu itoğlu it
![]()
![]()
çok fena... :S evde anane olmasa alıcam bende köpek ama ... :S alcağım cinslerden bi tanesi beaglebence bi araştırın videolarını
http://www.youtube.com/watch?v=fKlh2...eature=related
selçuk istanbul'a geldiğimde mutlaka mıncıklıcam köpeğini çok şeker ama ya bukadarda olmaz ki kardeşim![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
maşallah abi çok şeker valla
bzmde sayılır annemin arkadaşında var alman kurdu 6 nesildir onlardalar, yavruyken çok şekerlerdi şimdi büyükler bayaa yazın da ofiste klima karşısında yayılıyolar akşamda denize giriyoruz beraber otellerinde![]()
maşallah çok güzel hemen hemen benimkiyle aynı yaşta ve benimkide dişi..bişi sorucam senin nos ta sürekli ısırma merakı varmı..benimki ayak görmesin direk yapışıyo ısırıyo...
ehehe bu son 3 4 gundur basladı. sebebıde dıslerının yakında dokulecek ve yenılerının cıkacak olması kardesımkasınıyo suan dıslerı
![]()
kaşınıyo ama ayak bileğimi boğazından çıkartmaktan usandım artıkbirde şöyle bir durum varmışş..dişi rotlar yavru iken saldırgan olurlarmış ama büyüdükçe sakinleşirlermiş..erkeklerde ise tam tersiymiş..bundan 6-7 ay önce erkek rot vardı oda yavru idi..çok sakindi rahmetli acayip uysaldı..4 aylık iken bağırsak düğümlenmesinden gitti..
![]()
oyle bı fark yok,sadece buyuyunce bır kere saldırıyor cıddı anlamda sahıbıne ustunluk kurabılırmıyım dıye. o an ıcın dıkkatlı olmak gerekıyo. benımkı suan otekı coocker ılede sen sakra devam edıyo. ben arada sırada delırtıyorum kapıyo parmak kol felan ozamanda dayagı yıyo![]()
oha yarmis delicok guseller ya
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)