Ellerine sağlık çok güzel çekimler ...
Herkese Güzel yorumları için Teşekkürler. Aslında arabada Bitirmem Gerken bir iki işlem daha vardı Ama zaman ve maddi imkanlardan dolayı Jantları boyatma Ve ön tampondaki Boşluklara sisleri Alma imkanım olmadı açıkçası.
Ön tampon Çıtasız arka tamponun çıtalı olması Çok büyük bi ayrıntıydıArka Tamponu aslında dğeiştirmeyi düşünüyodum ama Tamamen
Usta Hatası. Arabanın ufak tefek boya işlerini yaparken Arkadaki Siyah Çıtalarıda boyamışlar. Daha sonrasında da Öğle kaldı. Ek Resimler çekilmeden 1 Gün önce eklendi ve ilk anda size o görüntüyü vermesi sanırım gayet normal..
Ön tarafta Caster problemi araçtan değil tamamen Tampondan kaynaklanıyor. 98 Model araç Tampon 99 Makyajlı kasa tamponu ve görüntüde sıkıntı var gibi gösteriyor olabilir ama kullanımında herhangi bir değişme yok..
Tekrar herkese yorumları için teşekkürler.. Alp ellerine sağlıkben çekimler sırasında Çok üşüdüm ve çok eğlendim
![]()
bravo fotograflar çok güzel rengi yeter zaten maaşallah![]()
Maşallah Maşallah Baya Bir Değişim Oldu Neydi Ne oldu İlk Zamanlarda Neydi Bu Taka Yay Dahi Yoktu Orj Yaylar Kesik Filan Amortisör Takosları Düşürmek İçin Oynanmış Filan Şimdi İse Bambaşka Oldu Ama Hüseyin Bey Şu Arka Tarafada Bir El Atıver Artık Stopları Ledli Yaparsan Daha Güzel Olucak Yada Üstündekilerin Camlarını Sök
Unutmadan Mugen Panjuruda Tekrar Takman Tavsiyem Olur
Araçta Neydi Ne oldu Emeğe Saygı
İlk Zamanlarından Dandik Olduğu Zamanlardan Bir Resim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)