yok öle bi motor opelde. 1600whp vs mümkün deil...
yok öle bi motor opelde. 1600whp vs mümkün deil...
bu aletin yürürken videosu var mı bahadır ?
not: marko paşa gelmeden önce artık forumdan haber verir misin ? yani olur bir daha gelirse..
emeğe saygı göstermek gerekir bir ferrariye z20let koyup uyarlamak hiçte kolay değil benc taktir etmek gerekir
ProTech
guzel bişe paranın gozunu seveyim vallaha kimsenin yapmadıgı enteresan bişe yapmak cok guzel iilla 15 milyarlık arabaya 50 mılyarlık arabanın motoru konuluncamı ıyı oluyor buda degişik bişe bu sekilde iyi yururse super bişey
Abi bu kadar adam olmaz diyor siz çıkmışsınız normal diyosunuz... Egolarınızı fanatikliginizi bi kenara bırakında düşünün...dünyadaki tüm otomobil tutkunları tarafından özel kabul edilen Ferrari'yi Opel motoruyla swaplamak normal mi sizce_?
Tango-1 never dies.
ya abi ben fanatık felan degılım bunu soyleyım bu projeye iyi demek icinde fanatık olmaya hic gerek yok sadece farklı bi durum adamda ferrarı alacak para var ve astra motoru takacak bilgi cesaret varsa gayet guzel durum yanlısmıyım. tostosa subaru motoru takınca super bunuda tam tersi dusun ferrariye kaplumbaga motoru![]()
ben bi videoda c20let calibra ile 360 modenanın gidişini görmüştüm yüksek hızlara kadar kök sökürmüştü ferrari'ye. şimdi projede 355 kasasına z20let yerleştiriliyo o yüzden sonucun başarılı olacağına eminim. z20let motorun gidişinide Hakan abinin Astra'sından biliyorum...
Bence amac ses getirmek, olumlu olumsuz yorumlarla da ses getiren bir proje olmus.
Ama en basta da söyledigim gibi, ben egsozu dısında hicbirseyini degistirmem F355in![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
opel motorunun neler yapabildigini gostermek icin tezgaha alip dynoya baglanamiyor mu![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)