309 Gti iLk Defa Görüorm![]()
faydalı bilgiler teşekkürler
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
ya bu arada rcz in kırmızısı var mı yaa, ben dün gece hayal mi gördüm? gece 11buçuklarda sahil yolunda cepte duruyodum ben, iki tane 34 plaka peş peşe geçtiler. sadece siyah ve beyaz var diye biliyodum
merve bi şirket vardı araçları kırmızı siyah beyaz rnge kaplatan belki ona denk gelmiştirsin bende hiç hatırlamıyorm kırmızı rczmerak ettim varmıdır diye
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
yabancı plakalı olarak nette varda, peugeot türkiyede baktım orjinal mat gri, inci siyah, sedefli beyaz olarak 3 renk seçeneği var. ilginç hatta komle kırmızıda değil kırmızı ağırlıklı gri kısımlarıda vardı, ikiside birebir aynıydı =D ya kaplanmışlar yada hayal gördüm![]()
evet sanırım özel bir şirketin araçlarıymış, şimdi siz deyince biraz baktım nette bi forumda daha bahsi geçmiş, aynı araçlardan başka şehirlerde de görülmüş genelde çifter çifter =) neyseki doğru gördüğüme sevindimbu arada hiç güzel olmamışlardı
![]()
tahmin etmiştim ama kesin konuşmak istemedim![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Beylikdüzünde bende kırmızı kaplanmış(mat) RCZ görmüştüm. 23-25 yaşları arasında birisi kullanıyordu. Arabanın hatları çok iyi görünüyordu.
arabanın o kultukları ve kafalıkların duruşu ezdi bitirdi beni....
ve egsozda istedigim tarzda![]()
![]()
JoYTeaM
şu 106 lara zamanında binemedik çok içimde kalmış.. Allah başımızdan eksik etmesin babam şimdi de istediğimiz arabaya bindirtmiyo ya, ne diyim artık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)