306 ların kafa yerde fotolarına hastayım surungen işi
bıde 106 rallyler orj 120hpmı cıkıodu 155 gordum sankı bı yerde??
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
o nası ya 100 hp altımıılgıncmıs..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
451 hp idi en son. Lynx Performance içe beraber Rich_W nickli şahıs beraber geliştirdiler kiti. Orjinal motora orjinal enjektörler ile 250 hp'lik kitleri var. Birde forged piston+kol, enjektör ile beraber 400 hp'lik kitleri. Her iki kit içinde ECU gerekmiyor. Orjinal beyine bir chip geliştirmişler. Aldığın kite göre o yazılımı yükletiyorsun. Tabi ECU alırsan daha iyi olur orası ayrı. Çok güzel oluyo 400'lü hp lerde bir 306.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Schumi imkanlari var .. Biz de ne var ? Kici kirik sanayilerde olucak isler degil ki .. Ha bi Izmir / Istanbul / Ankara / Bursa boyle degil elbette .. Kimi yerlerde ufak bir vidayi sokmeye cekiniyorsun .. Sarj Dinamomum komuru bitti .. Aracta 0 Sarj var aku lambasi yaniyor .. Yolda kaldim bir ilcede elektrikciye yanastim " komuru bitik abi akuyu doldur surdan da merkeze kadar gideyim " diyorum .. Aku lamban bozuk diyor bana israrla .. Daha ne ornekler .. O yuzden oldugun yerde sanslisin![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
İmkanları var, parça var ama misal İngiltere'de işçilik acaip ama acaip pahalı. Adamlarda otomobil aşkı var. Bir aracı sevince satıp sıfır daha hızlı bir araç almak varken o paradan fazlasını arabaya harcamayı göz önüne alıyorlar. Gerçi onların otomobil kültürleride farklı. Hiçbir spor araba ilanında boyasız, bel altı boyalı felan filan gibi unsurlarda görmüyorum.![]()
Schumi.Projects
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)