Ahmet bencede degiştirebilirsen değiştir jantlarını aracın,çok eski gösteriyor çünküW220'nin orjinal 16" jantlarından filan bulabilirsiniz orjinal durur hem..Birde kristal far&sinyal takımı bulabilirsen çok şık olur
![]()
Ahmet bencede degiştirebilirsen değiştir jantlarını aracın,çok eski gösteriyor çünküW220'nin orjinal 16" jantlarından filan bulabilirsiniz orjinal durur hem..Birde kristal far&sinyal takımı bulabilirsen çok şık olur
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Aslında çok güzel ve mantıklı bir seçim.Ama büyük ebat istemiyorum demişsiniz..
Ahmet dayanamadım oynaştım biraz arabanlatamponlar açık tonda oluyo genelde mercedeslerde w126ları da araştırdım lacivertlerde gri tampon var hep.. sinyalleri turuncu yaptım, farları temizledim, panjurunu tamir ettim
bi de en önemlisi bence arka jant çok içeride duruyo onu dışarı aldım biraz.. orjinal jantları da unutmamak lazm.. bunun yerine ne olsa tercih etmezdim ben olsam.. kolay gelsin
![]()
vallahi şahane olmuş ,, önceki resim olmasa dikkatsiz bi göz farketmez bile shop olduğunu.Gri tampon olayı beyaz renk araçta şahane duruyo ama lacivert için tam emin değilim.Tampon altı plastik parça bagajda duruyor , takılacak bi ara... panjur kromları en kısa zamanda temin edilecek.Jant olayı dediğim gibi kafamı çok karıştırıyo.
Alper'in yaptığı nokta olmuş
Tamponlar falan komple lacivert boğmuş bence göstermiyor kendini araç hiç
Alper'in yaptığı çalışma çok yakışmış bu kasaya!Hem sade,hem şık..Tamponlarla birlikte komple lacivert kesinlikle boğuyor aracı..Arkadaşların dediklerine +1
Aslında gri yerine metalik ve açık gök maviside olabilir,daha önce görmüştüm güzel duruyordu..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
İşte budur.Bu aracı bu şekil gösterir sadece.Ağır araba;herşeyi kaldırmıyor ne yazık ki..Ne varsa orijinal specte var..![]()
@AhmetSaraçoğlu
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
ohaa iki resimli olan fotoşop çok iyi hem araba süper olmuş hem çalışma acayip iyi![]()
bizim şop beğenilmişinşallah gerçeğini de görürüz buarada jant bakındım bunlar denk geldi hem fiyat uygun hem 16".. 15 olanlardan çok var ama 16 pek yok
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-5977717/detay
Arka planı daha çok beğendim..![]()
C-Klasse DTM AMG
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)