Bunlar heralde Ankara'daki galerilerin ithal ettiği klasik Mercedes'lerden.Kırmızının amerikan parkları da var.
İlanlarda takip ediyorum da bunlar gibi araçları getirip duruyorlar.Özellikle W114 Coupé'ler filan getiriyorlar.Bazen R107'de oluyor.
Arabalar Ankara`lı bir iş adamına ait baya mercedesi var vergilere rağmen geçen seneye göre Türkiye`de araç ithalatı arttı vergiler düşük olsa kimbilir Türkiye`ye ne araçların girişleri olacak![]()
Gri E500'ü 1-2 sene evvel florya fly-in in arka sokağında görüyordum. sonra bi ara sahibinden.com da da ilanı vardı...
Araçla ilgili bilgisi olan var mı?
Mercedes - Benz AMG 300E AMG Hammer 1988 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
http://www.techturkey.com/forum/sohb...usleriniz.html
Konuyu bi incele abi![]()
Bu araba o değil yahu,onun bagajı,farları filan farklıydı..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
124 kasa çocukluğumun içinde geçtiği kasadır 10 dan fazla bindim babamın vazgeçemediği arabadır hala daha 500 istiyorum biraz daha yaşlanınca yapacağım bir tane gri dediğiniz araç daha önce ilanlarda uzun süre durdu alıcı bulamadı sonra yok oldu başka bir yerden tekrar ilana girdi sonra bir galeriden tekrar satıldı en son 40 lira gibi rakam geldi almak istedim aracılar satıldığını söyledi maslak ta kendine ait garajı olan hakan adında bir abim var onda da akmerkezin sahibinden aldığı 91 500E var manuele çevirdi şuanda aracını 60bin TL teklifim yetersiz kaldı bulunursa düzgün bir araç ben almak istiyorum en son kaportacımda 124 kasa kupa sıfır AMG geldi üstünede E 63 AMG sandık sıfır koyuldu bu yaz biter diye umuyorum.
W121 Ponton'la W110 Heckflosse ışıl ışıl.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)