Merso'cular acil yardım. Bu resimdeki araç Mercedes Evo 1 değil mi? Mercedes'in hangi modelini alıp buna tıptatıp benzetebiliriz ? : )
![]()
K.
Evet 190 Evo1, 190 alıp yurt dışından komple kit getirtip yapabilirsin,yada iyi bi ustayla el emeği olarak yaptırabilirsin.Fakat çamurluklar kesilip biçiliyor orjinal parçanın üstüne cuk oturur diye bişey olmaz.
Normalde 87 ye kadar olanlar makyajsızdır ön arka tamponlar farklıdır ve pako yani kapıların altındaki gövde renginden biraz daha koyu olan plastik kısım yoktur.
Fakat gelen kitte pakolar geliyor diye biliyorum ve Cosworth modellerinin pakoları biraz daha farklı oluyor.Herhangi model bi 190 ı yapabilirsin ama tam anlamıyla yapabilirsin İnşallah bide Evo bodykit altında dizelin sesi bence olmaz yaa
Eğer illa 190 alıcam diyosan tavsiyem makyajlı kasa alıp güzel basıp güzel bi jant ve bi kaç makyajla çok daha güzel olur
Misal:
![]()
w201 ci kankam şu 190 ları bi öğretsene bana makyaj öncesi sonrası evo1 vss dış görünümde ne farklılıklar oluyo?
birer fotoyla bi örenek göstersene sana zahmet.
W140 ın bile iki versiyonu varmış yeni öğrendm![]()
Mercedes 190E 2.3-16
Okuda öğren bitirdikten sonra sahibindene 190 takaslı 560 sel diye ilan açma ama
W140 fena yaa her iklime göre bile değişiyo isteğe göre değişiyo![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)