r129 SL lütfen![]()
bu araba beni kemirip duruyor şerefsizim
Mercedes - Benz SL 320 1998 Model 37.500 EUR Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 82905734
beyler ev ahalisi hafiften caz yapmaya başladı mercedesi toplamam konusunda.(iö mekan parçaları bi odayı işgal ediyor komple)
Bende boyatmadan toplamak istemiyorum ama renk değişimi çok pahalıya mal olacak.Nişan arifesi o tür atraksyonlara giremiyorum malesef.Onun için renk değiştirmeden boyatabilirim.
Sadece pako renkleri değişecek.Şu an araç rengi ama , basılırsa farklı renk pako aracı daha uzun ince ve zarif gösterdiği için pako rengi değişecek.
Bu şu anki hali ,
http://img820.imageshack.us/img820/641/97844589.jpg
sizce aşağıdakilerden hangisi gibi olsun?Koyu gri pako mu?yoksa araç renginin bi ton açığımı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1590331/detay/
Mercedes - Benz 300 300 SE 1987 Model 13.750 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk - 84665585
arkadaşlar elinizde mevcutsa birazda w208 ekleyebilir misiniz?![]()
Ahmet bana kalırsa aracı madem dıştan ve kapı içleri v.s boyatacaksın daha farklı bir Mercedes lacivertide yapabilirsin çünkü çok çeşitli lacivert var biliyorsun MB'de.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Ahmet ilanlardaki mavi ve laci tum w126 lara baktım.benim gövdenin tonu hariç hicbİri icime sinmedi.Dier mercedes tonlari hakkinda bise diyemem ama , bilmiyorum...bi iki ornek atsana musait oldugun bı vakit....
Bu arada saka maka nerdeyse aynı mahalledeyiz , bi senedir görüşmüyoruz yuzyuze , özledim kardesim, istanbula geldiimde buluşalım.
Bakarım illa ki vardır farklı renklerde bulunurAynen he gelde görüşelim
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bende burda kurbağa denilen zıkkımı aldım sifir ayarı , tüp deymemis , dışardan geldi.. Lpg nin verdigi zararlardan tamamen kurtarıyorum enjeksiyon ve yakıt sistemini...sırada enjektorlere benzin dağıtımını yapan ana parça var.gidisi iyiydi hatırlarsın, o halinden dahi bayaa bı artacak çekiş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)