önlere 215/40/18 arkalara 235/40/18 falan alsaydın keşke erkin böyle çok garip olmuş :)
Printable View
önlere 215/40/18 arkalara 235/40/18 falan alsaydın keşke erkin böyle çok garip olmuş :)
Güzel olmuş erkin güle güle kullan ;)
maşallah yeni jantlar hayırlı olsun kardeşim jantların markası nedir? keskin kt2 ye benziyo :)
maşallah .. plakada güselmiş BL beyaz Leon. :)
çok güzel maşallah :icon_tup:
erkin çok güzel olmuş kardeşim. güle güle kullan ;)
güzel olmuş erkin
ibooo seninde eline sağlık:D
Kazasız ve bol modifiyeli günler senin olsun kardeşim
maşallah,güzel olmuş.
Erkinim maşallah çok iyi ..Resim çeken genç biraz daha öğrense bu işi :D
germany style :D masallahh
german style leon:) maşallah..
lastik durumunu halledicem Kamerin ne hissetiğini anlıyorum şimdi:D adama lastikde lastik demiştik:D
ayrı ayrı çok teşekkür ederim eksik olmayın beyler:)
Masallah kazasız belasız :) lastik jant hakkında 1-2 sey solicektim arkadaslar soylemiş :D
kullanımda fark oldumu daha cok ses sertlik falan merak ediyorum seat cok rahat bir araba 18.35 yanaklastikle kullanım deiştimi ?
bundan önceki jantlarımda 40 18 di...o yüzden alışkanlık olduğu için daha öncesinde nasıldı inan hatırlamıyorum:D
tabiki orj.e göre daha ser oldu daha dikkat etmek gerekiyor...ama leon öyle çok konforlu bi araç değil...amortisörleri zaten orjlde çok sert...bende 50mm eıbach sportline yayda var yani zaten olmayan konfordan hiç eser kalmadı:D
maaşallah. kazasız belasız .çok güzel olmuş
Maşallah Erkin , ama yapılan yorumlara katılıyorumve arkayı 235 yapma imkanın varsa 1saniye bile durma diyorum:)