german safına bi araç daha katıldı ve gayet şık olmuş:icon_tup:.. bu arada lastik konusuna bende katılıyorum..
Printable View
german safına bi araç daha katıldı ve gayet şık olmuş:icon_tup:.. bu arada lastik konusuna bende katılıyorum..
Maşallah erkin :)
combo bombayı patlatmşsın:D
sürtme falan yapıyormu,ebatlar falan ne tam olarak bana bi özet geç:)
MAşallah Erkin çok güzel durmuş ama bende herkes gibi 235 fikrine katılıyorum
Lastikler kavun yapilirsa bence de bir nebze daha iyi durur.. Bu haliyle biraz emanet kalmis jantlar.. Allah kaza bela vermesin..
Sanırım lastikler şuanda kavun oluyor :) biraz önce herkonun önünde gördüm aracı maşallahı var :)
güle güle kullan erkin
Hadi hayırlısı, bekliyoruz :D
arkalar çok dışarda kalmış gibi sanki.
jantlar güzel ama. maşallah
saol combom benim:)
sürtme ilk haliyle yapıyordu yani arkalar 255 35 18 ken sürtüyordu hatta üzerinden çıkan jantlar arka koltuktayken ve bide 85 kiloluk bi arkadaşla giderken direk sürte sürte gidiyordu nerdeyse:D
şimdi arkalar kavun modeli oldu yani 235 40 18 önler 225 40 18 sürtme şimdilik yok herkodan bizim ev 3-5 km zaten yolda düzgün sürttüremedim yani:D
evet kavunladık bu gün:D
keşke uğrasaydın tanışmış olurduk
başkan 100 lira farkla hallettik ancak bu şekilde oldu 3 günde 2 takım lastik değiştirdim:D
Ben geliyom erkin :D hatta önümüzdeki hafta olabilir
Başka konuda sölemiştim dostum alakası kalmıcak eski haliyle diye çok iyi yapmışsın bide en önemlisi olmayanı yaptın güle güle kullan
pazara yeni fotolar çekelim o zaman:D
anaaaa lastikler değişmiş:D e hadi hayırlı olsun yeni kavunlar:D