195 veriyim, yanak janta dümdüz olsun![]()
195 veriyim, yanak janta dümdüz olsun![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ben de su sürtme sorunlarını tam anlamıyla cözüp 205 takmak istiyorum, böyle cok gözüme batıyor bir de rahat gazlayamıyorum![]()
Ben sana söylemistim
Bu arada 5.7 ortalamam var bu hafta, OZlarla 6 litre yakıyordu![]()
Kutlarım seni ben s14 e acaba kaldırırmı derken sen leona takıp yakıştırdın gercekten guzel olmuş keyifle güzel günlerde patırtısız kuturtusuz binersin inşallah![]()
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
sonunda gördüm ya maşAllah başkan yarın canlıda göreyim şu doçland kavununu öğleden sonra haberleşelim...![]()
Araba iyicemi düştü yoksa ilk fotolar karanlık duruyordu diyemı yuksek görünüyodu? Bu arada o arkaların düşüklüğü ofset falan super olmuş ama arkaya kimse oturmuyor heralde söktünüz koltukları falan![]()
Getir boluya kavunları keseriz![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ahahhahah 82,5kg kütlemle baya bi sürtüyodu sanki...
kartal 120den sonra motion blur etkisi oluyor geç geliyo SChacı ürkütmeyelim diğer sw ları... :ramo
Ben mangalı alıp geliyorum sizi bilmemkafam çok kıyak olursa yatırırım koltukları 3 oda 1salon hemde deri kaplı
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
hacı 4+1 ve kabuksuzu var üzer yani...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)