teşekkürler hepimize aynı dileklerle:)
Printable View
teşekkürler hepimize aynı dileklerle:)
5 mm yay taktır konfor bozulmuyo fazla marka olarak eibach iyidir
amortisör olmadan yay taraftarı değilim pek, zamanla az bir ihtimal de olsa deformasyon oluyor 2 3 kez şahit oldum..:)
maşallah kazasız belasız
teşekkürler..:)
Hocam bişi sormak istiyorum sana,
***** bizim 307lerin arka amortisörleri sorunlu biliyorsun. Birkaç kişiden XSI amortisörleri ile değiştirme önerisi aldım. Sertlik durumuna ve ses konusunda ne dersin ?
Valla o dediğini bende duydum XSİ amortisörü daha yumuşak ve sessiz diye benim arkadaşımda da var 4 kapı 2.0 o çok sikayetçi ve cidden ses yapıyorda ama bende tık yok ses falan çok memnunum sertliği de iyi denebilir, bizim arka iz düşüm falan da farklıymış sanırım yarım cm:)ama yaylı durumda ne olur yanlış bilgi vermiyim:)
maşallah jantlar yakışmış
orjinal jantları:)teşekkürler
sanmam uyar:D boyutlar aynı
maşallah güle güle kullan
teşekkür ederim:)
Meguiars nxt uygulama:):)
http://i721.photobucket.com/albums/w...asBrI-1711.jpg
Barış'cım eline sağlık ama önceki halini bilmediğimden pek parlamamış gibi geldi bana :O
önce pro bir uygulama yaptırsan daha iyi olur sanki ;)
çok teşekürler ama eski haline göre baya fark var zaten opak siyah gibi değil obsidyen cok hafif fümeye kaçan bi renk kırçıllı:)ama dediğini de uygulatırıım bir daha ki sefere:)
önce boyayı temizlet güzelce cila mila kalmasın üstünde, sonra kil uygulattır. Uygulamadan sonra kile bak şaşıracaksın neler varmış die :D Bunun üstüne çizik giderici+pasta+cila yaptırırsın. Son olarakta boya koruması ile nano koruma geçersin mis gibi olur :) Sonra kendin yapacağın amatör uygulamalarda daha iyi sonuç alırsın NXT gibi ;)
o kadarda kusursuz olsun istemioyorum ya saldıracağım geliyo:D:D
Bişicik olmaz ben yeni yaptırdım binmiyorumda arabaya :D Yatıyor öle garajda