Ben içinde ferrari olan her işi begenıyorum eline sağlık =)
Maksut'u taglemişler direk =)
Printable View
Ben içinde ferrari olan her işi begenıyorum eline sağlık =)
Maksut'u taglemişler direk =)
eline sağlık kardeş ben pek anlamam ama anlayanlar yazmışlar daha iyilerinide çekersin.acaip acaip heves kırıcı yorumlarada pek aldırma çevren geniş belliki daha iyilerinide yaparsın ;)
ne yaptın yaw sen :):):)
Bende hata,yazmaliydim offf fena fotograflar uuuuuuuuuvvwwwhh offfff vs.. diye dimi.Anca kendinizi kandirin zaten.Camiyamis,karalamakmis vs.vs.vs.
Kolay gelsin .
Yooo ne olsunki,tanimam etmem seni.
Kötü yorum alınca neden hemen savunma moduna geçip bi gerginlik yaratılıo ???
Kötü yorumlar olumsuz eleştiriler kendini geliştirmen için en güzel şey.yanlışlarını görerek yaptıklarını düzeltebilirsin.Yabacı forumlardaki amatör olarak otomobil fotoğrafları çekenleri biraz örnek al takip et ;)
Tolgacım diger başlıkları incelersen bir çok eleştri var ve BİLEN KİŞİLER tarafından ve hepsine de teşekkürlerimi sundum . Bir oku ve bilip bilmeden yorum yapma. Benim sinirlendiğimde bu bişeyden anlamayan adam gelip de "berbat" yorumunu yapıyor :) gerginlik yok cok da gülüyorum. Merak etme senin etmedigin kadar yabancı forumları takipediyorum ilk kez bir turk forumuna kaydoldum neredeyse ama görüyorum ki birşeyler alttan dürtüyor oturulan koltuklar sıkıyor bişiler oluyor :) Neyse konuyu uzatmayalım. Sana da kolay gelsin. Sende arkadasını savunmadan önce dediklerini araştır bakalım öyle mi değil mi ;)
açık konuşmak gerekirse bende çok beyenmedim çünkü çok doğaş değiller bir çok insan oynuyor okey ama sanki fazla kaçırmısşsssın genede uğraşmassın tebrikler
ama dediğim gibi fazla oynamışssın standart hallerine ytakın daha şık oolabilir burası eleştiri sitesi iyi kötü açı tatlı kızmamamız lazım :)
özcan tanışmak istiyosan tanışalım buyir
Neyin teknigi yaw hangi teknik???? Sen dalga geecer gibi 1860 Daguerreotype yaz ondan sonra teknik elestiri bekle ??? Canin mi sikiliyo senin??? Belki direk berbat kelimesinden hosnut olmayabilirsinde.Fotograf editlemekle olmuyo bu isler..Belki su kullandigin efektler yerine(herneyse artik!) cok az kontrast,back light kullansan cok daha šik olurdu fotograflar boyle mi yorum bekliyosun???