hey masallah cok cok guzel olmus elıne koluna saglık gule gule kullan,jant konusunda umarım ıstedıgın jantları bulursun,bu yaz bı teg toplantısı yapalım derım
hey masallah cok cok guzel olmus elıne koluna saglık gule gule kullan,jant konusunda umarım ıstedıgın jantları bulursun,bu yaz bı teg toplantısı yapalım derım
6 kollu olan jant gerçekten çok yakışır.
Kerem abi,
Fuarda aklın çok karışmaz umarım.Bence beğendiğin jatların düzgün açıdan fotoğraflarını çek ve Photoshop ile araca uyguladıktan sonra karar ver.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ksk vtec tolganın jantlarını alsana kerem...lastikleriyle birlikte çok uygun fiyata veriyor....17 inç bence çok yakışır senin arabana......volk race ler...yukardaki beyazlarla ya aynı yada çok benzer....
Yapalım valla,,,
Haklısın Koray'cığım... Öyle yapayım
Abi aslında ben 15 düşünüyorum 50 yanak ile... Şu an 40 yanak çok konforsuz.
***** arabalar 16 yaşında... Bi döküp tangur tungura başlarsa kesemem sesi.
Hadi bilemedin 16 ama 45 yanakla olur o da. Tolga'nın jantları ile Mustafa da
ilgileniyor.
bushing takımını ben aldım ama takmadımorijinalleride aldım bushinglerin arada kaldım energymi yoksa oem mi
ama oemleri takacam... diğerlerini başka bir teg alırsam takacam... yeşili stock kullanacak diğer gelecek olanıda yağdıracağım![]()
![]()
Komşu sen ne yaparsan yap güzel olurBu da aynen öyle olmuş. Anlaşılan senin elinden hep güzellikler göreceğiz sevgili Kerem kardeşim. Allah cc güzel günlerde kazasız belasız kullanmayı nasib etsin.
hayırlı olsun kerem abi..mşllh çok tatlı olmuş yeni renk![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)