aha da benim pek old olmayan teg
![]()
Oo yeah resimler için sağolbendede baya bir yeşil teg resmi var bir ara zaman bulup upload edip ekleyem
![]()
Bunlarda benden olsun ...
![]()
If In Doubt, Flat Out!
Colin McRae
Buda benim Teg, jant konusunda fikriniz nedir, daha once 18inch kullanan varmi ? Bu takimi uygun fiyata buldum ama biraz buyukler)
![]()
![]()
If In Doubt, Flat Out!
Colin McRae
Aynen katılıyorum.açıkçası aranıza yeni katılmış bi tegci olarak çok yalnız hissediyorum kendimiBu arada fotoğraflar müthiş.teker teker sayfayı aşağı indirirken oo süper..diğerinde oo daha süpermiş..bi sonraki fotoda oo buda güzelmiş dediğimi farkedip kendi kendime güldüm..integra gerçekten çok güzel yahu..çizene helal olsun..burada fotoları paylaşanında ellerine sağlık
![]()
Benim kafamı karıştıran başka bi meselede bi ara sahibinden.com da mavi turbo bi teg vardı.sahibi gerçek 92 model diyordu arabası için,hatta bg gücü daha yüksektir,iç döşeme farklıdır vs diyordu.fotoya bakıyorum benim arabamdan stop ve tamponu farklı idi..ee benimkide 92 model nasıl oluyo bu iş?gerçekten bi fark var mı?
92 93 tegler tamponları,stopları,dosemelerı,dıreksıyonu farklıdır senın arabanın sası numarası 91 modeldır satısı 92 dır.beygır guclerıne gelınce turkıyedekı tegler obd0 oldugundan 130 hp dır bazı 92 93 teglerde 0bd1 olan ısletım sıstemı vardır bundan dolayı 140 hp dır.
izmirde birtane integra var bildiğin sıfır senede yaptıgı 1000km ha var ha yok satsa adam bugün alırım
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)