Teşekkürler![]()
FreeLanderi daha çok zorlamış gibisiniz![]()
98 modeli verip 09 dün F2 teslim aldım artık 2 tane F2 var evde.Ne demişler Varsa LAND ROVER yoksa GAME OVER![]()
Eskisine güzel para verdiler ötv falan derken değişmiş oldu fiyatına göre sınıfında en iyi jip.Selcuk senı sarmaz bu kanı arabası gibi gitmio![]()
"Borusan Oto Adana’nın Land Rover Experience 4x4 Eğitim Merkezi organizasyonu ile düzenlediği “4x4’lük Macera” etkinliği 9 Mayıs’ta gerçekleştirildi.
Katılımcılar, Kızıldağ Yaylası’ndan geçip, Akdağ ve Süzgeç Dağları arasından uzanan dar geçitlerden geçerek Pozantı'ya ulaşırken Toros Dağları’nın eşsiz güzelliğinin ve yayla kültürünün doyasıya tadını çıkardılar."
ya söylesene expedition a katıldım diebende diyorum bizimkiler böle işler için araç vermezler
bu tür aktivitelere aracı olan olmayan herkez konaklama ücreti vs mukabili katılabiliyor.
![]()
Bu arada davetiye gönderdiler offroad parkuruna götürüyorlarmış eğitim falan veriyorlarmış freelander ve discoverylerle..Bu konu hakkında bilginiz varmı (İstanbul)
baran bekle, bizim yaptığımıza gelirsin hem tanışırız hemde hoş vakit geçiririz.
wattabe de yapıyoruz biz, büyükçekmecede.
onun dışında bu hafta kaz dağları expedition u vardı. yine yaparlar. bana mail adresini ve seni experiance listesine ekleyeyim. (kosiflerden aldıysan ekleyemem tabi)
güzel jip tabi ama x3 ve Q5 in yanında kıyaslanmaz
bu markada alacaksan range rover alacaksın
land 5 kuruş etmez
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)