genel izlenim jant kültürü cok farklı. nerdeyse her arac kromajlı jant kullanıyo :) bmw güzelmiş gerçekten. hepsine kazasız belasız
Printable View
genel izlenim jant kültürü cok farklı. nerdeyse her arac kromajlı jant kullanıyo :) bmw güzelmiş gerçekten. hepsine kazasız belasız
imkan ve sartları dusununce guzel gozukuyor ...basarılar dılıyorum moda devam:)):):):)
emeği görmezden geliyorsunuz diyorsun ya hocam ozaman sana yapıcı eleştiri; biraz daha emek gerekiyor.
sevgiler.
Vaaaaov diyemeyeceğim... Stock olanlar haricinde gerisi kendilerinin zevk meselesi... Maşallah ne diyelim...
bir tek 330ci gerisi hoş gelmedi bana
emek varsa da yanlış yönde sarfedilmiş
istanbulun 5 sene önceki hali gibi..
e46 ve subaru icin arkadaslar iyi yazmıslar.. bende onlara katılıyorum cünkü orjinal haliyle güzeller.. diğer araclarda cok emek var ona lafım yok ama onlarda standart kalsaydı cok daha güzel gorunurdu... güzellik goreceli bir kavram o yuzden iyi yada kotu elestirilere acık olmak gerek..
Herşey imkanlar dahilinde bence, ilerleyen zamanlarda güzel şeyler çıkacaktır tabiiki, şimdilik iyi ;)
Beyaz Civic SI,944,Siyah E46,Caravelle güzel geldi gözüme.300ZX'in biraz daha elden gecirilirse guzel bi araba olacagına eminim.Diğerleride araç sahiplerinin kendi zevkleridir bişey diyemeyiz.Güle güle kulllanının..
siyah bmw , spoileri ve kapıları dışında astra bide stickerlar dışında porsche çok hoş duruyo , modifiye zevkleri çevreye ve kişiye göre değişiklik gösterebiliyo, imkanların kısıtlı olduğu biyerde emek verlip yapılması bile güzel , ama artık internet çağındayız internette bidünya örneği ve imkan var , yinede maaşallah , kazasız belasız..
öncelikle bişeyler yapılmış veya uğraşılmış , emeğinize sağlık. inşallah daha iyiye doğru gidecek. moda devam .
----------------arkadaşlar lütfen bu yazdıklarımı herkes okusun-------------------------
laden arkadaşımızı siteye ben davet ettim..mustafa dedim takılığım bi site var... çok kaliteli modifiye konusundada tecrübeli arkadaşalar var ....diğer siteler gibi değil ..arkadaşlıklar olsun sevgi saygı olsun her şey on numara dedim..modifiye bakımından her şey burda ...gel sende üye ol....senin içinde çok faydalı olacak dedim.......mustafada kabul etti ve diyarbakırdan bir kaç araç resmi attı.......ama malesef bazı arkadaşlar galiba tokyodan gelmişler abuk sabuk mesajlar yazdılar...beğenmezsin ayrı ama kimse kimseyi tiye alamaz ....buna kimsenin hakkı yoktur.....diyarbakırda modifiye işi 6 önce kurulan diyartuningle başladı...ve o arkadaşlar 10 yıllık modifiye birikimiyle 6 aydır modifiye birikimi olan arkadaşlarla kendini bir tuttu.........ha bu arada ladenin (mustafa) aracıda başarıyla modifiye edilmiş bi araçtır...
http://img19.imageshack.us/img19/5935/7247spa0086z.jpg
diyarbakırı gördük.
Bence de biraz fazla tepki gibi geLdi şu açıdan kimseyi kücümsemeyi gerek yok ama buraya koyuLuyorsa "diyarbakırı görün !!!!" diyip 25 tane ! işareti yapınca ne oLuor ? foto koyuLuyorsa eleştiriLerede acık oLmak gerek. Bnde diyarbakırda bişe göremedim bir iki araba haricinde emek vardır yoktur ayri konu ama janttan başka bişe yok ve ön tampon harici bişe yok. ii forumlar.
Başlık iddialı olunca belki bazı arkadaşlar o gözle resimlere bakmış bulup umduklarını bulamamış olabilirler. Bende ilk okuduğumda öyle algıladım ancak sert yorumlarda bulunulması yanlış. Son zamanlarda herkes bu modaya ayak uyduruyor neden bilinmez. Sonuçta bunu daha uygun bir dille getirmekte fayda var. Resimler için teşekkürler Bertone ve 3.30ci güzel görünüyor. Orhan ağabeyin aracı sanırım 3.30ci karbon kaput ve karbon bagaj vardı. Birkaç önemli işlemlerde var. Kırmızı fx coupede vardı rizeden gelen onun resimlerinide paylaş bence. Nazar değmesin.
tşk..... serhat resim konusunda eksiklikler var inşallah yakında daha güzel resimleri sizlerle paylaşırız...bu arada ilgilisin kırmızı fx dende haberin var :-)