8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı
diyar tuning biraz daha maddi olarak güçlendiğinde daha farklı parçalar da satmaya başlayacaktır , tabii bu durum kaçınılmaz şekilde rakip firmaların doğması ile devam edecektir ve sonuçta pek çok şey değişecek ve gelişecektir...
modifiye imkanları ve trendleri olarak türkiye'de çok uç noktaları yaşıyoruz...
hiçkimseyi küçümsemeye gerek yok ama tabii eleştiriyi de yapabilmeliyiz... eleştirilen de alınmamalı bu duruma... tavsiye alabilmeli... sadece xenon takmak veya jant değiştirmek modifiye etmek demek değildir , modifiyeye adım adım başlamak demektir bence...
bu işin bir tek doğrusu yoktur , modifiye demek kişiselleştirmek-özelleştirmek demektir. bu da tamamen kişinin kendi zevkidir... daha fazla kişinin göz zevkine hitap etmek vey daha az kişi tarafından beğenilmek vardır sadece...
araçlara gelirsek , 300zx sanırım bir tane var , beyaz olanın da kırmızı olanın da plakası aynı yanlış görmediysem.. çok ciddi bir araç ama kesinlikle üzerinde emek harcanması gerekiyor , şu haliyle pek bir özelliği yok...
diğer araçlar ise genelde bir iki müdahaleye uğramış araçlar ve onlar için de pekçok kişi "standart halleri daha güzel" yorumu yapabilir....
ticarilerde ise ben pek bir farklılaşma göremedim , daha özgün birşeyler yaratılabilirdi...
arkadaşların da bahsettiği gibi , şu an baktığımız bu örnekler istanbul-ankara-izmir'in 5-6 yıl önceki hallerini anımsatıyor...
eminim çok daha güzel çok daha özel ve çok daha özenli işler yakında çıkacaktır...
saygılar...
:)