RS-2 tamponu sonunda geldi.
Yakısmıs mı yorumunuza bırakıyorum
Selamlar
Bence yakışmamış çok eğreti duruyo
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
son fotoda tamponla çamurluk birleşim yeri çok parlamış orda yine o çamurluğun çizgisi devam ediyormu ? bir tek orası gözüme battı
74 model sehpa...
bence güzel görünüyor. güle güle kullan. ön için bişey yapmayı düşünüyor musunuz? daha komplex daha bütün olur, daha şık olur.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
bu tamponun davlumbazları uzerindekilerden farklı sıparıs verildi, o yuzden birlesim cızgılerındeki bosluklar normal. Davlumbazlar emaneten duruyor uzerinde
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Hayırlı olsun
Egsozdan dolayı bence garip duruyor, ortadan orjinali gibi cıkarsan kusursuz olurdu![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ph2 arka tamponu bende taktım evvelki sene güzel duruyo ya ama egzost kotu duruyo bence tek cıkıs a cevır abi.
sanırım jantların 17", onları 15 yapmar, rengini gam gri tonuna boyatır, araca bi coilover takar düşürürsen hem tamponun hem araban çok daha şık olur.
Ey başkasının gözünde kötü bir ben gören! Gördüğün kendi beninin aksidir; ondan nefret etme...
herkese iyi dilekleri ve yorumları icin tesekkur ederim.
Yavuz, bu 172 lik ucgen farlı olanın tamponu o yuzden orj egzozlar ortada degil. Ama dedigin dogru ortadan yaparsak guzel olabilir onun ıcınde stepne havuzunu feda etmek lazım.
Soyturk, jantlar orj 15, resimde 17 gibi duruyorlarsa sevinmedim degil
Resimler cok kotu kalitede oldugu icin pek guzel gorunmediler. Davlumbazlar gelsin yıkatıp yenilerini eklerim.
Hayırlı olsun....Yeni resimleri var mı Alper?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)