STP kusra bakma 18miş benim dediklerim..haklıymışsın
OxYGeN™ Nickli Üyeden Alıntı STP kusra bakma 18miş benim dediklerim..haklıymışsın rıca ederım
STP Nickli Üyeden Alıntı sene 2003 te 4x100 18 baska vardıda bızmı takmadık 2005 deıl dıkkat 2003 ben sana sadece kötü bi jant takmıssın diyorum...keşke 18 değilde 17 lerden güzel bi jant taksaymıssın o seneneyse polemik olmasın maşallah aracına ...
Sfi...
cem Nickli Üyeden Alıntı 99 civic farını ilk ben jdm stylo olarak boyadım Türkiyede 99 gorunumlu ılk sedan vtecte benımkı nasıl olcek bu arada bu nasıl bı apacılıktır ya
cem Nickli Üyeden Alıntı 99 civic farını ilk ben jdm stylo olarak boyadım Türkiyede Hadi len.. Ben senin içi siyah sonar stop aldım diye açtığın konuları biliyorum ahahah
Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Hadi len.. Ben senin içi siyah sonar stop aldım diye açtığın konuları biliyorum ahahah ahah yürü len mırc vardı ozamanlar yafrum siz yoktunuz , undernet modifiyem ahh ahh
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
STP Nickli Üyeden Alıntı sorun buyuk yenıden cuflıycaz konu başlığını görünce anladım çuf çuf
Samsa
vay mırc gençliği
Failure is not an option.
STP Nickli Üyeden Alıntı 99 gorunumlu ılk sedan vtecte benımkı nasıl olcek bu arada bu nasıl bı apacılıktır ya aynalar uyumlu olmuş şimdi farkettim
STP Nickli Üyeden Alıntı bu arada bu nasıl bı apacılıktır ya selçuk bu ne nerden geldin olm sen bu aracın hali ne ahahahah kanka iyiki görsel işleri bırakmışsın
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı vay mırc gençliği nıf11 sahilyolunda stock gezerdi o yıllarda
göki Nickli Üyeden Alıntı selçuk bu ne nerden geldin olm sen bu aracın hali ne ahahahah kanka iyiki görsel işleri bırakmışsın selcuk bu tamponu yapana dava açarım diyodu hiç unutmam kaç sene önce
cem Nickli Üyeden Alıntı nıf11 sahilyolunda stock gezerdi o yıllarda ula mırc zamanı astram vardı psikopat AK_1995 hehuehuehue
göki Nickli Üyeden Alıntı selçuk bu ne nerden geldin olm sen bu aracın hali ne ahahahah kanka iyiki görsel işleri bırakmışsın ahaha hadı len. bu kaput rengı saolsun ercan abımızın rengı yanlıs secmesı yoksa boktan durmuyodu bu halı ıyıdı
bence TR'de araba anlayışı cidden değişmiş TB'yi gördükten sonra isyan etmiş olm araba
way be buda aldıktan 2 hafta sonrakı halı, yampon vıtalarını ıptal etmıs stop ve yay takmıs bıde tsw bladelerı gommustum
STP Nickli Üyeden Alıntı way be buda aldıktan 2 hafta sonrakı halı, yampon vıtalarını ıptal etmıs stop ve yay takmıs bıde tsw bladelerı gommustum valla en güzel hali
STP Nickli Üyeden Alıntı way be buda aldıktan 2 hafta sonrakı halı, yampon vıtalarını ıptal etmıs stop ve yay takmıs bıde tsw bladelerı gommustum sh4ytan diye birini hatırlıyosun demi sen bu fotoya bakınca aklıma geldi
STP Nickli Üyeden Alıntı way be buda aldıktan 2 hafta sonrakı halı, yampon vıtalarını ıptal etmıs stop ve yay takmıs bıde tsw bladelerı gommustum o zamanlarda oralar çayır çimendi . valla nerden nereye
SSD-S2k
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları