e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
273 km ıdı o 3 eksık soylemenıye aklın ermıyo bu ıse anlamıyorum. stock vtec kesıcıde 250.5 km yapar zaten. arastır bence bıraz
Şu evrim geçirme olayına takıldım ya.. her fotoğrafta sanki başka araçlarmış gibiSTP yi ilk duyduğum sanırım su sedefli hali.. Özer diye bi abmiz vardı RCA36 Mavi civic vardı ondada.. Selçuk abi ile maceralarını anlatırdı.. bizde dinlerdik.. modifiyemden görmüştüm
bu arada çufunuzda hayırlı olsun,jantlar güzel durmus![]()
Mert Songül ART
Try to use your imagination
pasam senle basmaya basladıgımızda aradakı farkı az buz bısıy olarakmı dusunuyosun sen? arabanın kılosunu unuttunmu? benım arabamın 1000 kılo net oldugunu? top sppedte yakalayıp geccegınımı sanıyosun?
2.5 V6 arabayla top speedde 1.6 arabayı gecemeyecekse yaksın![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
2.0 arabala gecerım onu top speette![]()
evt bastan yok olur gıder ztn ufukta kaybolur 1800 kg fılanım ben zor yaklaşırız sora
3.2mi ahuhua ıstanbulda yokmu rakıp deneyın 3.0 tdıları cok zayıf yalnızsaka saka
gokı rakıplerınden bırı azaldı yalnız tek kaldın sende ugrasma artık fazla![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Bu draglara giren Vtec vardı laci renk denk gelsede denesen onunla.
2 de basınca zaten boy boy olacak top speedde yakalasan noolur?? adam sen ona yetişene kadar cut off'tamı bekleyecek???![]()
Arkadan foto varsa yada ön çaprazdan daha güzel belli olur ama böylede tahmin edebiliyorum... güzel olmuş gayet
Can BAŞEL Elek-Elektronik Müh.
0 rh +
ben bigün seni autodromda görmüştüm istemihanla gelmiştim ben sen bi tane bal köpüğü 106 yürütüyodun..noldu o 106ya?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)