özcan elıne saglık kardeş güzel çekımler olmuş
Fotolar güzel teşekkürlerancak Mercedesin en çirkin modeli bence..hele coupesi daha da kötü..Konsol gerçekten çok başarısız olmuş yahu,hiç yakıştıramadım Mercedese..Bunun yerine şöyle V6 bir insignia,veya S line bir A4 alınır bence :P
stopları audiye benzemiyormu ?
www.egeturbo.com
Turbo asker
gösterge ortasındaki kocaman saate anlam veremiyorum mercedesteki
Özcan abi yeni araçlarla yeni projelerini beklıyoruz![]()
Aslına bakarsan kişisel olarak çok hoşuma gidiyor editlemek haklısın orijinalligi cok bozuyor ama bilmiyorum zevk işte.. belki zamanla bunun yanlış olduğunu kendime inandırabilrmbelki de biraz zaman lazım bir diğer nedeni de henüz d-slr bi kamera almadığımdan dolayı sony nin noise sorununa uyuz oluyorum ve onu örtmek için ayarların dozunu kacıryorum böyle bir şey ortaya cıkıyor. Zaten sattım kamerayi en kısa zmn da bi d-slr alıcam umarım o zmn daha iyi olur. yorum icin tesekkurler.
Mekatronik Mühendisi (yeni mezun)
onden arkaya dogru bir yukselis goruntusu var. Buda arabanin kicini havada gosteriyor. Guzel bi araba degil. Coupe daha iyidir. Fotograflar icin eline saglik.
Normal cars get you from A to B. Super cars get you in trouble...!
Fotoğraflar için eline sağlık. Ben nedense seviyorum Mercedes'in yeni halini.
Bu arada Merso'da ilginç motor seçenekleri çıkartmış.
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
stoplar sonata![]()
cekimler harika eline saglık...bu arac yıllar öncesinden tasarlanmıs bi arac ama piyasada hyundaı önce oldugu için mercedes benzemiş durumunda oldu fakat tamamen uzakdogunun görselligi calması diyebiliriz kıa sorentodada bunu yapmıslardı tıpku ML serisine benzemesi gibi![]()
C ile 403 birebir aynı, rezillige bak![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)