geçmiş olsun. benimde başımdan buna benzer bir olay geçmişti. sepetli motora doldurmuş eleman 10 tane tüp. yola çıkacaktık durduk eleman heyecan yaptı devirdi üstümüze. dağıtım elemanlarına iş güvenliği ve bilgi eğitimi vermek gerekli.
geçmiş olsun. benimde başımdan buna benzer bir olay geçmişti. sepetli motora doldurmuş eleman 10 tane tüp. yola çıkacaktık durduk eleman heyecan yaptı devirdi üstümüze. dağıtım elemanlarına iş güvenliği ve bilgi eğitimi vermek gerekli.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
allah korumuş geçmiş olsun
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
valla ucuz kurtulmuşsun.. kamyona yakın şekilde seyir halinde olsaydın mazallah arabanın üstünede düşebilirdi.. Burası türkiye her an herşey olabilir. geçmiş olsun diyelim..![]()
Ucuz kurtulmuşsun... Herife söylenecek tek laf "SIĞIR" olurdu heralde.![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Başlığı görünce benzin istasyonlarına LPG götüren tanker sandım. Resimi görünce balon sandım ne alaka dedim. Dikkatli bakınca dumur oldum. Oha diyorum. Windows mayın tarlası.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
yuh ya allah korumuş...
Sınırda mayına gerek yok al sana şehir göbeginde bomba.
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
büyük geçmiş olsun insanlar elleindekinin ne olduğunu bilmiyorlar
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)