lixsus jantlısına koptum![]()
lixsus jantlısına koptum![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
biraz geriden geliyorlar tarz konusunda ama aralarinda cok ozgun ve hos olanlar varben sewdim arap stilini
![]()
kapıları ve bagajı yukarı kaldırma konusunda zıbıtmışlar![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
arkadaşlar yorumlarınız için tşk ederim ama arablarda para çok olunca neyapacaklarını bilmiyorlar biz güzel olsun diye uğraşırız ama adamlarda para olunca neyaptıklarını bilmiyorlar bende bunun için ekledim zaten resimlerii ....
07 LB 626 HONDA VTİ Sedan Silver 160hp
07 LHD 70 Colt CZT Bonalume Kit Siyah 220hp
07 LMU 37 Mini Cooper S Dark Silver 230hp
07 LGK 48 POLO RED GTİ 200hp
tek elin parmak sayısını gecmez bu ne ya yok bu adamlar gercekten igrenç arabalar yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Bu resimdeki araçların bu hale gelmesindeki insanlara tek 1 soru sormak istiyorum..
Acaba bunları bu hale getirirken nasıl 1 ruh hali içerisindelerdi ?
yalniz olay orda benzetmekten ote,farklilik bence![]()
Like this
Fiat Punto mk1 (bravo hgt headlights)
stock.
Simdi ben bravo`ya mi benzetmis oluyorum bu farlari takarak? yoksa farkli mi olmus oluyorum?
Eger oyleyse apaciyim.Farkli olmak her zaman guzeldir, heleki su zamanda jdm furyasi denilen bir mered yayilmaaya baslamisken ulkemizde,keske bu tarz farkli arabalar gorebilsek....
- K -
________
Dr.Ecu
Neden hep BMW parçalarını kullanmışlar?
Punto ile Marea farlarının formları yaklaşık olarak biririne benziyor.O açıdan pek göze batmadığı için,farklısın.
Bunu JDM furyası dahilinde söylemedim,kaldı ki EDM ya da UsDM araçlara,JDM yakıştırması ne kadar doğrudur...?
JDM Style araçların değil,bütün araçların orjinal çizgisinden sapmadan,şuurunu kaybetmeden tune edilmesi taraftarıyım.
Sen de orjinal çizgisinden pek sapmamışsın,tebrikler.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)