ilk fotoların içinde olmak çok güzel onur sana amatör demek büyük haksızlık olur tamamen mütevazi kişiliğine veriyorum o cümleyi yapalım sana bir fotoğraf sitesi
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
Mustafacım eskilerden bol fotoğraf var. Çıkarıcam bi ara. Senin garajda çekilen bir kaç foto var ki efsaneİtiraf ediyorum. 2006 yılında Mustafa'nın dükkanında bir araç, bir kız ve sanayi tipi aydınlatma sistemiyle bikinili poz çekmiştim.
Fotoğraf sitesi için vakit hiç yokki Mustafa
Ama arşivi didiklemem gerek. 1000'den fazla DVD var evde. Teker teker bakıp çıkarmak gerek. Kim bilir neler bulurum içlerinde
En yakın zamanda eskilerden bir fotoğraf aktarıcam
![]()
Loading World's Best Magazine...
Rica ederimBende Nikon hiç kullanmadım. Her önüne gelende makineyi görmeden nikonmu kullanıyosun diyor. Kesinlikle bende Canoncuyum
İlk aldığım makine 350d hala onu kullanıyorum. İlerleyen zamanlarda seninde dediğin gibi model yükseltmek istiyorum. Yine Canondan şaşmak istemiyorum. Model yükseltirken elimde ki makineyi satmayı düşünürsem sence ne kadara gider piyasada 2. el olarak bu konu hakkında bilgin var mı? Çünkü elimden çıkartınca en azından senin dediğin modeli almak için ne kadar eklemem gerekecek onu hesap etmek istiyorum. Teşekkürler
![]()
Canon 350D'lerin 2. el fiyatları ortalama 700-800TL arasında değişiyor (Objektif dahil)
Yeni alacağın makine için totalde (Minimum) 2000TL harcayanı düşünelim. Biriktirmen için 1300TL gibi bir rakam çıkıyor.
Ama bunlarla kalmıyor tabi ki. Tripod, polerize filtre, uv filtre, reflektör, temizlik malzemeleri, çanta derken bi 1000TL daha gidiyor. (Bu işin profesyonel boyutu. Bu ürünleri totalde 500TL'ye de alablirsin.) Tepe flashını yazmadım tabi kiOnunla minimum 600usd daha gidecek.
Tavsiyem ABD'den bir Canon EOS 50D alman. Ya da bütçeyi zorlarım dersen 5D Mark 2 alabilirsin. Ama objektif için de para harcamak var işin ucunda. Çok pahalı bu sevda ya
Böyle birşey işini görebilir...
http://cgi.ebay.com/CANON-EOS-50D-SL...3%3A1|294%3A50
Loading World's Best Magazine...
Çok güzel görünüyor dediğin gibi harikalar yaratır ama pahalı bir sevda biraz daha 35d ile sürdürelim bu işi daha sonra mutlaka geçeriz bu makineye. Birde rica olacak senden acaba 10d,20d,30d,40d ve Savaş ağabeyin çekmiş olduğu bir resmi paylaşırmısın sırasıyla mümkünse tabi. Ayrıca bilgilerin için çok teşekkürler![]()
Cok guzel fotograflarin var eline saglikSeverek izliyorum hem dergide hem forumda..
Bu ay Mert'in mat siyah 320d'yi mi gorecegiz dergide?![]()
![]()
cok ıyı fotolar tebrıkler
ALDANMA İNSANLARIN SAMİMİYETİNE MENFAATLERİ İÇİN GELİRLER VECDE , ALLAH CENNETİNİ VAAT ETMESEYDİ ONA BİLE ETMEZLERDİ SECDE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)