Çoğuyla çok oynanmış çok bozulmuş ama bazıları çok güzel. LZ palakalıya bayıldım... Abartlar ve Harun Soyman'ın eski arabası olan Abarth bodyli Mirafiori de çok güzel. Ufacık çocukken dergide gördüğümde inanamamıştım Harun Soyman'ın mavi Mirafiorisine. O senelerde ciddi bir restore ve modifiye örneğiydi. Millet jant bulamazken yurtdışından gelen parçalı geniş jantları falan takmış.
Bursa'dan Bertan arkadaşımızın turbolu, sac çamurluk şişirmeli Mirafiorisi de Türkiyedeki en güzel Mialardan biriydi:
![]()
gt 400 plakalı olan mirafioriye en son keskin tuning kt 4 koymuştuk çamurluklarını şişrmiştik o fotoları bulursam ekleyim ben
Bence de en güzeli
Fotograflar icin jasona tesekkürler
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
evet bertanın mira on numaraydı gerçekten resimlerde vardır herhalde ama bide çorlu tarafında vardı bi siyah aynı bunun gibi şişik falan
biz 16 v 1979 u satmadan önce gt 400 le beraber çekmiştim ama gt 400 ün kt4 lü fotoları yok elimde
bunlarda benim dükkan koleksiyonlarım
![]()
34ese22 dediğin araba, çorluda murattaydı, komple fiberdi body kiti ve 01-04-06 da 40 la giderken arkadan 150yle giden bi lada tarafından pert edildiaracın arısını kesip arkasını 131den topladılar ve eph43 bendeyken çorluya 2 kere gidip olçü verdim, çok oynanmıştı ama dikkat çekiciydi, 16 olmasına ramen mükemmel eksoz sesi vardı tek kötülüğü kocaman çamurluklarının ölçüsünü 13" jant göre yaptıkları için çamurlukları çok kaba duruyodu
![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
işte geldi kral mirafiorici![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
vay kral fitekci, sen nerelerdesin asıl? imzayı koymuşsun ama piyasada yoksun![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)