Çok güzel çekimler.Aracında MaşAllah ı var...Tebrikler...
beyaz iyidir, begenmenıze de ayrıca sevındım
guzel yorumunuz ıcın biz tesekkur ederiz
tesekkur ederim
sagolun, tesekkur ederim
tesekkurler, sti kanat da guzel ancak daha degişik bişeyler dusunuyoruz
tesekkurler
sana bi yalvarmadıgımız kaldı abi gel diyekeske gelebilseydin de ikizleri beraber goruntuleyebilseydım
cekımımı begenmenıze sevindim, tesekkur ederim
polis amcalar rahat bırakırsa istanbul sokaklarında daha fazla gorecegız Berkcanı
guzel yorumunuz için tesekkur ederim, saygılar![]()
Ahmetcim araba yarın çıkıyo kıl adam olduğumdan 2 günde 3 kere daha boyattım tamponuyani bende sayende nasıl duracağını görmüş oldum fotoğrafların sayesinde
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
maşallah harika görünüyor
Dr.Ecu AntaLya
'sayemde nasıl durdugunu falan goremezsın' gelicem bi daha istanbula senin zuzununda ifadesini alacam
sagol bugra, setup bitsin senın yanına da ugrayacagız
tesekkurler
sagolun, begenmenıze sevindim
tesekkurler
jantlar Sulhi abiden almıs Barıs abi, Gc8 e yakısan bi model.
tesekkurler![]()
maşallah,gerçekten süper![]()
araba süper fotolar güzel ama imza daha değişik bi karakterde olabilir bence.. basit duruyo bu![]()
tesekkur ederiz
honda sahiplerinin begenmesi daha bi mutlu ediyor Barıs abiyi ve beni
tesekkur ederim...
kanadın bu surede sokulmesının sebebi polisler. yolda 60 ile giderken, rutın kontrolde durdurup, sonra baglamaya niyetlenıp, bunun tek sebebını ıse BU ARABA SUBARU diye acıklayan polis amcalar. biraz boyle sleeper takılmakta fayda var galiba
tesekkurler...
Amin, tesekkur ederiz
fotograf ceken bir kişi olarak sizin begenmenız de memnun etti beni, tesekkur ederim
imza konusunda haklısınız, ugrasmak istedigim ancak usendıgım bir mesele. sanırım uzerınde biraz calısmakta fayda var
tesekkurler...
tesekkurler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)