User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Canon Eos1000D Nasıldır.?

SiMaO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı schkurpat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle imkanın varsa amerikadan aldır, ve kesinlikle tam olarak ne istediğine karar vermen lazım, 2 hafta öncesine kadar ben de arama yapıyordum, 500d'de karar kıldım ancak bir tane extra tele lens polarize filtre, hafıza kart derken fatura 1800tl'ye çıktı, böyle bir kiti TR'de toplamaya kalksan 4000 tl civarı oluyor .... ben de o kadar para veremem benim işimi compact da görür deyip canon sx 1 is aldım burda 1500tl amazonda 750

makineden bahsedicek olursak da 1000d canon en alt segment slr modeli, canonda gövdeler normalde 3 seridir, tek rakam, 2 rakam ve 3 rakam ... tek rakam en iyisi mark II gibi, sonra 40d, 50d modelleri, en son da giriş seviye slr modeli 350d 400d 450d 500d diye gider, canon son dönemde bir de 1000d diye 4.sınıf yarattı, özellikleri 450d ve 400d ile benzer... ben olsam 450d'yi seçerim, ya da nikon d40 ya da d40x alırım, bir de sony alpha serilerine de bir bak istersen çok iyi fiyatlara çok iyi kitler var, 18-70lik lenslerle...
    Malesef amerika imkanım yok 450d felan biraz pahalı gibi şimdilik en azından.
    Daha amatörümnikon d40 nette araştırdımda d40x daha iyiymiş d40'a göre...

Alıntı Jan™ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    illede nikon alıcam dersen satılık d40x var
    Bi iş yapıyorumda ondan parayı alamadım alsaydım düşünürdüm ilanınıza baktım...
    Alıntı Booster Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence d60 al bızım mazada ıkısı yan yana duruo d60 daha super
    Fiyatları ne kadar acaba d60 ların

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

MTN106
    Misafir
    ben vatan bilgisayarda çalışıyorum dijital bölümünde benim tavsiyem 1000D alıcana 450D al eğer 2. el alırım diyosanda denklanşör sayısı az olan 2. el NIKON D80 AL ..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)