gerçekten cook guzel bı gece oldu... onur abi ellerine sağlık fotolar için
Printable View
gerçekten cook guzel bı gece oldu... onur abi ellerine sağlık fotolar için
http://img371.imageshack.us/img371/8207/18283348.jpg
Tolga burda kaskını takmayı unutmuş niyeyse hehehe:D
yavuz acele bi EG al kendine :D
Allah muhabbetınızı bozmasın masallah 2-3 gundur gıremıyordum nete bılsem gelırdım bende sılıvrıdeydım :(
resimler on numar kaliteli olmuş onur ellerine sağlık bizden sonra da bayağı bir ortam olmuş emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum bizim için akılda kalacak güzel bir gece oldu devamını şiddetle bekliyoruz...
valla başkan asıl ortam siz çıktıktan sonra oldu zaten :D
eline sağlk onur çok güzel bi geceydi
ama benim artistik fotoğrafım yok tesuf ederim :D
Onca fotoğraf arasından seçememişim kardeşim. Ekliyorum hemen ;)
http://img521.imageshack.us/img521/1029/123jfw.jpg
bu seferki baya kalabalık olmuş ya güzel kareler teşekkürler onur abi ;):D
Herkese Dün gece için çok Teşekkür ederim... Mükemmel bi akşamdı o kadar yol geldiğimizede yaklasık 1.5 saat gişelerde grup olmayı beklediğimize :D gece 3 de yolda manyağın biriyle uraştıgımızada:Deli: değdi... İlkkez bi forum buluşmasıydı benim için, bu kadar güzel olacağını düşünmemiştim...Keyifdeki ufaklık, Tunc un ARES'i Toyotanın yarışalımmı demesi keremin kask giyip vtec acmaya çalışması :) denizdeki teknenin kendini dragda sanıp ön kaldırarak ilerlemesi güzel anlardan bazılarıydı benim için... Son resimdeki içinde : abla arkadan sarılıp ön taftan mahrem yerle vites atyordu :D isminizi yazıcam eksik olur diye yazmıyorm tek tek teşekkür ederim... Onura ayrı bi teşekkür ediyorm sıcak sohbeti cana yakınlığı ve gece sonunda çektiği resimler için...
abi bizde beklerken aramızda diyoruz kardeşim sitede yazıyorlar sıkıyoruz v.s. diye :D bi leventten buraya sıkamadılarmı yoksa başlarına mı bişi geldi diye :D
dragger bekledik zaten gözlerimiz onu aradı ama göremedik en son gördüğümüz camdan sarkan birisi el sallıyo :D dedim kesin bizimkiler :D bu arada biz aranızda en ilgi çekici SOHC VTEC i göremedik bile o kadar hızlı geçmiş gişeleri :D giderkende iyi egsoz sesi dinletti saolsun yavuz abi :D
şaka biyana beklediğimize değdi yüze vurma iişin makarası çok teşekkür ederiz :icon_tup:
kahramanım sende bizim kardeşimizsin ama şansını zorlama diyorm :D
bide konuyu mantar etmeyelim sen aç konu yüz yüze yaptıgın gideri sitede yaz orda veriyim cevabını :D
Vay anasini fotograflar harika olmus :) Arac basindaki fotograflara bittim bu haftasonu da olacak dimi Onur? :D Olum kalim olmadikca geliyoruz Emreyle..
onur sexi pozlar vermek istiyorum sana rez. sart mi ? araba basinda,kaput icinde koltuk altinda fena fikirlerim var(yani foto konusunda) haahahahahahahahaha
İnş bu hafta gelebilirim. Belki başka bi grupla planım olabilir. Motorcularla ;) Ama gelirsem eğer seve seve çekerim fotoğraf ;)
Gerçekten çok güzel bir geceydi :) emeği geçen herkesi eline sağlık fotoğraflar içinde elinize sağlık :) güzel muhabbet ve ortam vardı haftaya tekrarlanması dileğiyle :) bende eve yeni geldim bugünde ordaydım :D
benim arabanın hiç fotosu yok gariban kalmış :D
Ellerine saglık cok güzel bi akşamdı gercekten :)
İlk başta fotoğraflar için onur a teşekkürler.
Çok güzel bi akşamdı.Herkes çok eğlendi.makara muhabbet iyiydi.
Tunç hep bişiyler kovalıodu :) ama haftaya cuma sen ben mehzent olayı noktalıacaz sanırsam :D
Sefanın yeni kocası belli oldu :)
ben yoktum rahatlık pek olmamıs haftaya transporter spec geri dönüyorum :D ;)
Yedi kocalı sefa hahhaha :D
Sayın mmustu bey bizde rollink yapiydik kaynadı arada :D :D
ahauah kanka çipimi yaptırayım öyle 2 tonluk megane bile sapladı akşam :D