abi bizde beklerken aramızda diyoruz kardeşim sitede yazıyorlar sıkıyoruz v.s. diyebi leventten buraya sıkamadılarmı yoksa başlarına mı bişi geldi diye
![]()
dragger bekledik zaten gözlerimiz onu aradı ama göremedik en son gördüğümüz camdan sarkan birisi el sallıyodedim kesin bizimkiler
bu arada biz aranızda en ilgi çekici SOHC VTEC i göremedik bile o kadar hızlı geçmiş gişeleri
giderkende iyi egsoz sesi dinletti saolsun yavuz abi
şaka biyana beklediğimize değdi yüze vurma iişin makarası çok teşekkür ederiz![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
kahramanım sende bizim kardeşimizsin ama şansını zorlama diyorm![]()
bide konuyu mantar etmeyelim sen aç konu yüz yüze yaptıgın gideri sitede yaz orda veriyim cevabını![]()
Vay anasini fotograflar harika olmusArac basindaki fotograflara bittim bu haftasonu da olacak dimi Onur?
Olum kalim olmadikca geliyoruz Emreyle..
onur sexi pozlar vermek istiyorum sana rez. sart mi ? araba basinda,kaput icinde koltuk altinda fena fikirlerim var(yani foto konusunda) haahahahahahahahaha
- K -
________
Dr.Ecu
İnş bu hafta gelebilirim. Belki başka bi grupla planım olabilir. MotorcularlaAma gelirsem eğer seve seve çekerim fotoğraf
![]()
Loading World's Best Magazine...
Gerçekten çok güzel bir geceydiemeği geçen herkesi eline sağlık fotoğraflar içinde elinize sağlık
güzel muhabbet ve ortam vardı haftaya tekrarlanması dileğiyle
bende eve yeni geldim bugünde ordaydım
![]()
İlk başta fotoğraflar için onur a teşekkürler.
Çok güzel bi akşamdı.Herkes çok eğlendi.makara muhabbet iyiydi.
Tunç hep bişiyler kovalıoduama haftaya cuma sen ben mehzent olayı noktalıacaz sanırsam
Sefanın yeni kocası belli oldu![]()
"Wagen"thusiast
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)