Ayvalıkta olduğum için gelemedim arayı çok soğuttuk vallafırça yiycez
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
yavuz acele bi EG al kendine![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Allah muhabbetınızı bozmasın masallah 2-3 gundur gıremıyordum nete bılsem gelırdım bende sılıvrıdeydım![]()
resimler on numar kaliteli olmuş onur ellerine sağlık bizden sonra da bayağı bir ortam olmuş emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum bizim için akılda kalacak güzel bir gece oldu devamını şiddetle bekliyoruz...
eline sağlk onur çok güzel bi geceydi
ama benim artistik fotoğrafım yok tesuf ederim![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Herkese Dün gece için çok Teşekkür ederim... Mükemmel bi akşamdı o kadar yol geldiğimizede yaklasık 1.5 saat gişelerde grup olmayı beklediğimizegece 3 de yolda manyağın biriyle uraştıgımızada
değdi... İlkkez bi forum buluşmasıydı benim için, bu kadar güzel olacağını düşünmemiştim...Keyifdeki ufaklık, Tunc un ARES'i Toyotanın yarışalımmı demesi keremin kask giyip vtec acmaya çalışması
denizdeki teknenin kendini dragda sanıp ön kaldırarak ilerlemesi güzel anlardan bazılarıydı benim için... Son resimdeki içinde : abla arkadan sarılıp ön taftan mahrem yerle vites atyordu
isminizi yazıcam eksik olur diye yazmıyorm tek tek teşekkür ederim... Onura ayrı bi teşekkür ediyorm sıcak sohbeti cana yakınlığı ve gece sonunda çektiği resimler için...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)