yanımda misafirlerim vardı ağırlamam gereken kalamadım bir daha ki sefere sonuna kadar evelallah :)
Printable View
abi bizde beklerken aramızda diyoruz kardeşim sitede yazıyorlar sıkıyoruz v.s. diye :D bi leventten buraya sıkamadılarmı yoksa başlarına mı bişi geldi diye :D
dragger bekledik zaten gözlerimiz onu aradı ama göremedik en son gördüğümüz camdan sarkan birisi el sallıyo :D dedim kesin bizimkiler :D bu arada biz aranızda en ilgi çekici SOHC VTEC i göremedik bile o kadar hızlı geçmiş gişeleri :D giderkende iyi egsoz sesi dinletti saolsun yavuz abi :D
şaka biyana beklediğimize değdi yüze vurma iişin makarası çok teşekkür ederiz :icon_tup:
kahramanım sende bizim kardeşimizsin ama şansını zorlama diyorm :D
bide konuyu mantar etmeyelim sen aç konu yüz yüze yaptıgın gideri sitede yaz orda veriyim cevabını :D
Vay anasini fotograflar harika olmus :) Arac basindaki fotograflara bittim bu haftasonu da olacak dimi Onur? :D Olum kalim olmadikca geliyoruz Emreyle..
onur sexi pozlar vermek istiyorum sana rez. sart mi ? araba basinda,kaput icinde koltuk altinda fena fikirlerim var(yani foto konusunda) haahahahahahahahaha
İnş bu hafta gelebilirim. Belki başka bi grupla planım olabilir. Motorcularla ;) Ama gelirsem eğer seve seve çekerim fotoğraf ;)
Gerçekten çok güzel bir geceydi :) emeği geçen herkesi eline sağlık fotoğraflar içinde elinize sağlık :) güzel muhabbet ve ortam vardı haftaya tekrarlanması dileğiyle :) bende eve yeni geldim bugünde ordaydım :D
benim arabanın hiç fotosu yok gariban kalmış :D
Ellerine saglık cok güzel bi akşamdı gercekten :)
İlk başta fotoğraflar için onur a teşekkürler.
Çok güzel bi akşamdı.Herkes çok eğlendi.makara muhabbet iyiydi.
Tunç hep bişiyler kovalıodu :) ama haftaya cuma sen ben mehzent olayı noktalıacaz sanırsam :D
Sefanın yeni kocası belli oldu :)