oleyyy bır teg daha yenıden hayata donuyor,aracın hayırlı olsun
swap dusunursen k20 olanı hıc gormedım ama 10 numara olacagı kesın Allah kolaylık versın
oleyyy bır teg daha yenıden hayata donuyor,aracın hayırlı olsun
swap dusunursen k20 olanı hıc gormedım ama 10 numara olacagı kesın Allah kolaylık versın
ilk resimde yanlis park goruyorum yakismamisgarj girisine park yapilmaz diye yazildigi halde olmamis
![]()
![]()
hayirli olsun.
abi hayırlı olsun kazasız belasız teg lerin gun geçtikce anlayan kişilerin eline geçmesi sevindirici
Haruncum teşekkür vallaha şu an LPG nin keyfini çıkarıyorum
20 ytlye 174 km şehir içerisinde gitti (Gaz vardır içinde demeyin sonuna kadar bitirdim artık yıkıldı araba sonra doldurdum)
Akibet için çok zaman var satmam artık son kullanıcısı ben olurum.Sadece işe gitmek için kullanıyorum birazda dolaşmak için.
Yanlış park haklısınYapmıycam söz
serra teşekkür ederim .
Integra Isvtec Abim yapma sizlerin araclarının yanında bu ölü (Hayırlısı ile nereden başlayacagımı bilmiyorum ama bir dış görünümü normale binsindeK20 inan şu anda çok uzak biraz kendime geleyim Calibradan sonra birdaha bukadar emek Vallaha çok zor.
Venom 35 çok teşekkür ederim şu senin vectra gözüme takıldıda c20let mi))))
Hepinizin yardımı ile umarım bişeyler olur bir gün .Allah bu siteyi Başındakileri ve sizleri Eksik etmesin
Arkadaslar herkese tesekkür ederim .
Hayırlı olsun
kazasız belasız![]()
oo güzel güzel ,bir integra daha kendini gösterecek millete restini çekecek demekki..çok memnun oldum bu güzel habere . allah utandırmasın..kazasız belasız sürüşler nasip etsin..![]()
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
kazasız belasız cok sıkı duruyo makıne![]()
O araba bizim . Bu araba bizde nedir bu kardeşim ortak danaya girer gibi arabaya ortakmı girdiniz.![]()
![]()
abı kurcalıyorsun dımı aracıı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Vallaha kurcalamiyorum .Duzeltmekle mesgulum
Vallaha bisey yok yaa
Pasa pasa biniyorum![]()
Kazasız belasız abim.. Sahibinden.comda özel msjla soru soran abi senmiydin
Umarım bütün gerekli cvpları verebilmişimdir
Bu arada gözüme hemen ilişenler arka bagajları boyasız olan teglerin bir çoğu böyle yanıyor tavanda yanık olmaz bagajı böyle yanıktır örnek benimki ve gördüğüm bir çok tegde böyledir... bide arka kapılar ve arka çamurluklarıda yarıya kadar yanık olur hep.... a sutunu da aynı şekilde onun dışında yanık izi bulunmaz bunlardaradiatörü değiştirmeni öneriyorum bide amartisörleri elden geçir... önü havada kıçı yerde tam tersi olması gerekiyor
![]()
kazasız belasız abi... aklına takılan yerler olursa çekinmeden sor... hepsinin cvbını bulurum![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Degerli timucin cok tesekkur ederim.
Ben opelden anlarim sadecebugune kadar bana sordular
) hep biyle basladi ve sonu son noktalar oldu ama bu sefer sadece soracagim
)))
Aynen dedigin gibi
kaputta yanikti ama hallettim kapilari hallettim bagaj kaldi.Aslinda kucuk kucuk ezikleri vs vs hep var ben bunu komple belden asagi boyatirim mutlaka
2 gun once basladim
alt yuruyen tamamiile elden gecti her parcasi yenilendi balansi yapildi ok gibi .
arka takir takir vuruyor arka takozlar degisecek komple amortisorler komple yenilenecek
Yagi degisti bujileri degisti
Hayatimda kendi opelime alamadigim arayipta hep erindigim KIRMIZI silikon buji kablolari Buna nasib oldu))) Ehehehe sen gel opele yapmadigini birakma . bu araca kirmizi jakson racing kalin silikon buji kablosu koy
))))))))))
TPS degisecek Cikarip geri takinca bir fark yapmiyor. Hala ariza kodlarina bakmadim ama Belkide Tps ye gelen hatta bir sorun var yada SADECE TPS sorunlu
CTS de sanirim degismeli
On sinyalleri geldi onlari taktim .
Sifir tamponunu buldum ama sanirim gerek yok STP den alacagim
Radyõtõr EVET AYNEN DEDIGIN GIBI ONU DEGISTIRECEGIM .oDUM KOPTU SU EKSILIYOR SU EKSILIYOR YANDIK DEDIM))
ama radyõtõr cogu yerinden sizdiriyor))
KOYO mu koysak buna))))))))))))) vardir umarim sifiri ?
Bakalim neler olacak)))
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)