JumboAli Nickli Üyeden Alıntı gecen gece yunusların onunden uzadıııın gıttın balkonda oturuoduk ıyıdı baya abı Sana bı guzeel foto cekımı yapmak lazım artık onu bı ayarlıyalım 0554 456 50 21 msj ı gordugunde ara benı abı Ali, numaran bende var zaten görüşürüz..
EGVTEC Nickli Üyeden Alıntı yok bee yaaw madaralık birşey söz konusu deil aramızda tabiki erol benimkisi işin esprisi işte..
Can_t Nickli Üyeden Alıntı Maşallah kazasız belasız jantlar 10 numara... Bu araç daha önce 3. sanayide Yüzlas'ın oradamı duruyordu? 2 sene daha olmadı manisa nın muradiye köyünden aldım arabayı
ulasstoprak Nickli Üyeden Alıntı Ozman baya bi araştırmıştım del sol un şanzımanı daha uzun die biliorum ... Kullanan bilen varsa buraya yazabilir... bende vtec konusunda net deilim teknik bilgisi olan varsa belgeleriyle buraya yazsın bu iş galiba denemeden olmucak..
xenon sırıtıyor biraz ama çok güzelmiş
DELSOL35 Nickli Üyeden Alıntı 2 sene daha olmadı manisa nın muradiye köyünden aldım arabayı Anladım kazasız belasız
del slow:P kazasız belasız kardeşim,araç 10 numara yavru s2000 valla 4.785 i unutma
black_c2 Nickli Üyeden Alıntı del slow:P kazasız belasız kardeşim,araç 10 numara yavru s2000 valla 4.785 i unutma 4.785 i unutmuycaz unutturmuycaz
turkerrr Nickli Üyeden Alıntı xenon sırıtıyor biraz ama çok güzelmiş arabada bundan sora ilk işim parkları söküp atmak olucak bende sizler gibi dikkat etseydim parklarla foto çekmezdim zaten...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları