super bır sey bu yaa![]()
super bır sey bu yaa![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
gitmez olurmuyum ayıptır sölemesi ben walt disney de çalışıyorm zati
tampa daki busch gardens harika ama universal bile yanında basit kalıyor öle düşünuniversal a bi daha gidicem ilk gittiğimde efsanevi geleceğe dönüş deki araba delorean la resm çektirmeyi unuttum
sırf onun içn bi daha gidicem
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
hayır benim h2b vizem var .3 seneye kadar uzatmalı daha 1. senem bile dolmadı .. teofl ı kazancak ing ye geldiğim zaman zati direk uni ye başlıcam burda kısacası daha uzun bi süre burdayım![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
eyw. çok tşk ettimburalara düşerse tekrar yolunuz beklerim burda da bi apache meetin patlatalım
![]()
4-5 ay once Florida turu yaptim ve en az 1sene fln gelebilecegimi hic sanmiyorumBaltimore;deyim ben NewYork;a fln baya yakin...Yolun duserse beklerim.
Olm girme kanima yawZaten Florida donusunde bir ay kendime gelememistim bu sefer kesin kalirim oralarda donmem Baltimore ye fln
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)