BAHADIR24 Nickli Üyeden Alıntı 15 li vtec2 istiyoruz bu arada otobanda 18 lerle güzel akıyordu araban tekrardan maşallah ewet aynen katiliyorum goruntu 10 numero olmus
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı ya abrtıp 27 eylulde konyaya gıdelım hep bırlıkte. toplanip iki araba gidebilirz aslinda
BAHADIR24 Nickli Üyeden Alıntı 15 li vtec2 istiyoruz bu arada otobanda 18 lerle güzel akıyordu araban tekrardan maşallah 15 lı es kasalar bende 14 var olur mu? yorumlar için teşekkürler o gün mersin bile şaştı bu kadar cook hondayı arka arkaya gorünce
eet araban güzel süzülüyordu cagrı kardeşim kazasız belasız
Muratcan ÇADIRCI Biz Hep Burdayızzz.... Psn:By_FresH
sMh Nickli Üyeden Alıntı hepside diri gözüküyo maşallah, nice muhabbetli günlere tesekkur ederiz
haftaya gene gunceliz arkadaslar muratcan vardiyana gore gun ver bize
bir toplanalım arıza ışığımda sönmüş olursa yine deneriz
söndürelim ışığını
10lt biyerden ucak benzini buldum 1 litresini bugun reno 12ye denicem
erhann Nickli Üyeden Alıntı 10lt biyerden ucak benzini buldum 1 litresini bugun reno 12ye denicem depoda benzin olsun karışsın yoksa (şehir efsaneside olabilir) piston eriten 106 duymuştum
erhann Nickli Üyeden Alıntı 10lt biyerden ucak benzini buldum 1 litresini bugun reno 12ye denicem efsanelere dikkat
By_FresH Nickli Üyeden Alıntı efsanelere dikkat hurda renoda denedim hava filitresinin hortumu patladi a.q ama gitmior tekliyor araba hondama kotu yemek yediririmityim hic ben icerim o benzini gene koymam
iftar sonrası gusel bi bulusma ayarlıyalım bol muhabetlı gun ayarlayalım hadi..
bugun soli ye gelicez sınavdan sonra 5te orda olurum sanırım
http://www.isteataturk.com/
güldürme beni
nie be valla gelicem,tunca olsaydı cagrın dıcektım sıkardık bıraz
iftara kadar olabılır bıseyler ama bıtek bu olayı biz biliyoruz bıde o war..
bi dahaki sefere artık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları