maşallah fena cıkmıslar emirin araba hele cok fena tekrar a3 aldırır adama
fotolarda süper eline sağlık
maşallah tekrar
Printable View
maşallah fena cıkmıslar emirin araba hele cok fena tekrar a3 aldırır adama
fotolarda süper eline sağlık
maşallah tekrar
saolasin oytun...sanada cok gecmis olsun buarada yeni okudum olanlari.al bi a3 tekrar foto cekeriz beraber , bi kardes lzm yanima :)
fotolar güzel maşallah da deneme videoları istiyoruz nezamandır göremiyoruz :)
Saolun beyler yorumlar ıcın.Emır bak vıdeo lazım atlayalım RoNiN e cekelım bseyler :D
gece mece gayet basarili cekmisin ellerine saglik ....
çok güzel çekimler araçlarda güzel. tü tü tü nazar değmesin :D
ikiside birbirinden güzel maşallah ellerinize sağlık
Tosunlara bak bee canavar gibi duruyolar :)
Bende bi ara yıkatim de arabayı araya sıkışırım nıahah...
olm caardik o gece seni gelmedin :) gelseydin 2 cupra ,abi kardes modeli takilirdiniz siyah siyah
irfana cok selamimi solersin , emir dersen hatirlar uzun zamandir gorusemedik kendisiyle.dedigimiz gibi dj emin ellerde :)
elıne saglık kenks cok basarılı olmus fotolar emırın aracı bılıyorum :icon_tup: zaten fazla soze gerek yok masallah rnn ye zaferın arabada ayrı bı guzel cok guzel yapmıs valla :icon_tup:
bi de cupra gecesi düzenlenicekti, 2 adet cupra2 ile gelicektik? hani noldu? :)
Yapcaz yavru merak etme,tatıl flan derken sekteye ugradı o organızasyon,en kısa zamanda gerceklescek:)
oooo gizli fotoğraflar bunlar nerde yakaladın bunları can :) MAŞALLAH ikisinede zaferin arabada aslanlar gibi yürümeye başladı topsport ama cupra killer oldu :)
Aksam aksam vahiy gelmıs gıbı foto cekmeye cıkalım dendı bunları cektık abı,valla zaferın araba fenalarda oldu hacı abi:)