bidaha çekim olurda beni çağırmazsanız aklınızı alırım 40 bin 876 kere söledim bende istiyorum die araçların ikiside maşallah çok canlı ama ronin audinin katalog çekimi gibi olmuş :)
Printable View
bidaha çekim olurda beni çağırmazsanız aklınızı alırım 40 bin 876 kere söledim bende istiyorum die araçların ikiside maşallah çok canlı ama ronin audinin katalog çekimi gibi olmuş :)
Ronın cekımlerın vaz gecılmezı oldu her zaman,ben nerde ronın orda:D
güdüz cekim yapalım can nedersi ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, gün
istediğiniz zaman ben müsitim
zafer hala öğrenemedinmi şu klavyeyi kullanmayı
uheuheuhe zaferin ztn bu mesajlarina hastaym :) bu ara bi cekim daha yapalim zaten daha kalabalik olsun butun vag grubu araclarla :D roninsiz cekim olurmu beaa :) su sira biraz hastayiz ama foto cekimlerini kacirmayiz , haci abi sozum sana bak foto foto die konustuk en kisa zamanda ayarlayalim...
ben yaşlı bir 1.8t cı olarak aranızda karıştım gttim be oytun idare edin
Masallah demeden yaklasamıyorum zaten nazarımız degmesın dıye:)
haci abi senide gormek istiyoruz foto karelerinde :D
arkadaşlar rnn ile cekilen arac cupra değilki topsport 180 hp lik bir arac hic büyütmenin anlamı yok cok var ondan ama rnn süper diğeri CAKMA kusura bakmayın
cakma veya deil ne fark eder ? buyutulucek bi arac bence tam olarak neyi solemek istedigini anlamadim...hepimiz biliyoruz o aracin topsport oldugunu ancak bi cok cupraya bedel bir araba.
hic de göremedik cupralarla herkez bişeyler yazar görmek lazım ozaman bende cupra 1.8t var bir cok supra larla yürüyorum hı nedersiniz yok ya topsport cuprayla yürüye bilirmi ya sacma
maksat cuprayla yurumek , gazlamak olarak dusunuyorsan ztn yanlis yerdesin.burda sadece fotograflar paylasiliyor...insanlar istedigi seyi yapar 1.6 arabada olsa cupra tamponu takar kendisini mutlu eder.kaldiki aracin sahibi cok yakin arkadasim o yuzden yaptigin yorumlar cok yanlis olmus.suprayla yuruyen 1.8t ni de cok mrk ettim ayrica , piyasada bi cok yuruyen cupra var hemen hepsini gordum ama seni goremedim hic nedense...
dostum beni tanıyormusun ne işsin ? canınmı sıkılıyor ara beni sana nasıl cupralarla yürünüyormuş göstereyim tamam sacmalam görceksin
ulan osman senmsn yoksa ? emir ben :D
he he evet emir ama ben inanmıyorum bu zafere bişeyler diyor ama sacma geliyor
ulan diorum bnde kim bu :D bnde konustum simdi iice kafayi yemis